Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.08.2021 07:59 - ВЕЧНИТЕ врагове, на Болгарите,вече 1 500 години/ поредица
Автор: marana69 Категория: История   
Прочетен: 984 Коментари: 9 Гласове:
6

Последна промяна: 25.08.2021 08:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

Из официалната справка: хайде, да четеш,  бай Венцо!
давам линка, долу, следва, в коментарии...

„Никола Маринов Николов е български общественик, писател емигрант, политолог. Роден на 30 юли 1920 г. в гр. Видин. Завършва френския колеж в София. През 1944 г. участва във Втората св. война като артилерийски офицер и е награден с два ордена за храброст.

След завръщането му от фронта (1945 г.) е репресиран (въдворен е в Дупница, Радомир, Дирекция на милицията) и попада във Военния затвор в София. През 1945 г. е приет в Медицинския факултет на Софийския университет, където учи четири години, след което е принуден да напусне.


/добавям + Препечатвам статия от блог "Весо85.лог":

Далеч от какъвто и до бил умисъл за антиционизъм, или не дай Боже,
антисемитизъм, публикуваме три различни възгледа от два източника?!

върху един проблем - Хазарите, който според нас, е от фундаментално значение за развитието на БЪЛГАРИЯ през през последните 1 500 години от нашата история - проблем, умишлено или не, заобикалян от нашите "историци".


Случайно или не, ни идва на ум нещо от кръчмарския бит -
който плаща за музиката, като правило, поръчва и "парчетата" /т.е. песните/.


Бенджамин Фридман

един евреин за "така наречените евреи"

"Какви са фактите за евреите?


ЮДЕИТЕ СЕ СЧИТАТ ЗА НАЙ-СПОСОБНИ:
ТЕ
 са  наследници на  Хазарите../ най кръвожадната  Секта, в Историята, и сега...


https://chitanka.info/text/21079-protokoli-na-tsionskite-mydretsi/17#textstart

ОПИСАНИЕ:

/  https://videlei.com/bg/protokoli-na-sionskite-madretsi/

THEY FIT IT NOW.“

Това е резолюцията не само на Хенри Форд, но и на всеки, който се е запознал с документа. И да се говори, че е изфабрикуван, когато всичко това се е случило!

Да, наистина всичко, написано в тях, се е случило оттогава до наши дни.

За голямо съжаление на крачещото уж към прогрес, просперитет или „глобализация“, сегашно човечество.

Прогрес, просперитет, глобализация, но по кой план! Човешкият план или Божественият!

Този на човека или този на Създателя!

ПЪРВО ИЗДАНИЕ НА БЪЛГАРСКИ – СОФИЯ, 1943 г. НАЦИОНАЛНА БЪЛГАРИЯ ПРЕВЕЛ:
0.3. ПОЛКОВНИК РАШКОВ Н.

ПРОТОКОЛИТЕ НА СИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ –

една от най- дебатираните книги. Книга за която се е водело специално дело в Берн, Швейцария. За която е впоследствие отменена издадената присъда от евреина съдия Валтер Майер. Книга, за която през 1937 година Бернският апелативен съд отменя издадената присъда, след което се разрешава печатането и разпространяването на Протоколите.

Ето какво заявява Хенри Форд (известният и предприемчив индустриалец автомобилостроител Форд) в „Ню Йорк Уърлд“, в броя от 17 февруари, 1921 год. по повод на Протоколите:

„Единственото неоспоримо нещо, което мога да кажа за тях е, че те съвпадат изцяло с онова, което се случва в света. Вече 16 години откак съм запознат с тях, всичко онова, което е написано вът­ре, се е потвърдило. Съдържанието на Протоколите съвпада със ситуацията, която се разиграва пред мен.“



При съществуващата разлика между нашите умствени способности и инстинктивния животински ум на гоите, ясно се вижда печата на нашето избраничество и човечност. Гоите гледат, но не виждат и не изобретяват, освен само материални неща. Това показва, че самата природа ни е предназначила да ръководим и управляваме света.


БЪДЕЩИТЕ ЮДЕЙСКИ ЗАКОНИ. 

Протокол №15

ЮДЕЙСКОТО ЦАРСТВО ЩЕ СЕ СЪЗДАДЕ ЧРЕЗ ЕДНОВРЕМЕННИ ПРЕВРАТИ
ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ.


Когато най-после окончателно се възцарим чрез едновременни държавни преврати, които ще се извършат, когато всички съществуващи правителства бъдат признати за негодни, а дотогава ще мине още доста време, може би и цял век — ние ще вземем мерки, за да не се правят срещу нас заговори. Затова, най-напред безмилостно ще наказваме всички, които посрещнат нашето възцаряване с оръжие в ръка.

 

В ЮДЕЙСКОТО ЦАРСТВО МАСОНИТЕ ЩЕ БЪДАТ РАЗГОНЕНИ.


Участниците във всяко новообразувано, каквото и да е тайно общество, ще наказваме със смърт, като тези, които сега членуват в съществуващите, създадени по наше внушение тайни организации, които ни служат и са ни служили, ще разтурим и изпратим в далечните от Европа континенти. Така ние ще постъпим с ония масони, които искат да знаят повече от онова, което ние сме им определили, а ония, които по някаква причина ще помилваме, ще се намират под постоянния страх от заточение. Ние ще издадем закон, според който всички, които са участвали в тайни общества, ще подлежат на изгонване от Европа, която ще бъде център на нашето управление.

ЮДЕИТЕ ЩЕ СЪЗДАДАТ РЕД, НО С БЕЗОГЛЕДНИ
ПО ЖЕСТОКОСТ МЕРКИ.


Решенията на нашето правителство ще бъдат окончателни и безапелационни. В гоевските общества, в които посяхме дълбоко корените на разложението и на постоянното бунтарство, ние ще въдворим реда само с безпощадни мерки, които ще свидетелстват за твърда и експедитивна власт. Няма да гледаме жертвите, защото те падат за бъдещото благо. Да се постигне доброто, макар и по пътя на жертвоприношението, е дълг на всяко управление, което съзнава, че съществуването му се състои не само в привилегиите, но и в задълженията. Най-важното нещо за едно здраво и трайно управление е да закрепи ореола на своето могъщество, а този ореол се създава само чрез величествена непоколебимост на властта, която носи върху себе си мистична неприкосновеност — Божието избраничество. До последно време, такова беше руското самодържавие — единствения в света наш сериозен враг, ако не считаме папството. Спомнете си как залятата в кръв Италия не докосна нито един косъм от главата на Силла, който проля тази кръв. Мощният Силла бе боготворен от народа, който макар и изтерзан от него, го счете за неприкосновен поради мъжественото му възвръщане в Италия. Народът не се докосва до оногова, който го хипнотизира със своята храброст и сила на духа.

 

ЮДЕИТЕ СЪЗДАВАТ МАСОНСКИТЕ ЛОЖИ.

Засега, докато се възцарим, ние ще създаваме и размножаваме франкмасонските ложи във всички страни на света, като привличаме в тях всички, които биха могли да бъдат и които сега са проявени като забележителни деятели, защото тези ложи ще представляват главното справочно място за обществените прояви и инструмент за изпълнение на нашите решения.

 

МАСОНСКИТЕ ЛОЖИ СА ПОДЧИНЕНИ НА ТАЙНОТО ЮДЕЙСКО ЦЕНТРАЛНО УПРАВЛЕНИЕ.

Ние ще централизираме управлението на всичките масонски ложи под едно управление, което ще бъде известно само на нас, като за всички други ще остане напълно невидимо. Това управление ще се състои само от наши мъдреци. В ложите то ще има свой „таен“ представител, който ще служи за прикритие на управлението, което чрез него ще издава паролата и ще диктува програмата. Тези ложи ще бъдат котилото на всички революционни и либерални начинания. Техния състав ще се подбира от всички слоеве на обществото. Най-тайните политически замисли ще ни бъдат известни и ще попадат под нашето ръководство в самия ден на тяхното възникване. В числото на членовете на тези ложи ще приберем почти всички агенти на международната и национална полиция, понеже полицейската служба е незаменима за нас с възможността си да се справя посвоему с непокорните, да прикрива нашите деяния, да създава поводи за недоволства и пр.

 

КАЧЕСТВА И РОЛЯ НА МАСОНИТЕ.


Обикновено в тайните общества постъпват най-охотно аферистите, кариеристите и въобще хора, които преди всичко са лекомислени, с които не е трудно да се ръководи делото и навива механизма на проектираната от нас машина. Ако светът се развълнува от недоволства, то това ще рече, че нам е било нужно да го разбунтуваме, за да разстроим твърде голямата му солидарност. Ако всред него възникне заговор, то начело на него няма да застане друг, освен някой от нашите най-верни слуги. Естествено е, че никой друг, а само ние можем да направляваме масонските действия, защото само ние знаем къде ги водим и ние знаем крайната цел на всяко действие. Гоите нищо не знаят. Те не могат да знаят дори най-близкия непосредствен резултат на каквото и да било проведено от нас действие. Те и не подозират, че всичко, което днес вършат по своя инициатива, го вършат по наше внушение. Обикновено гоите вършат всичко от дребни увлечения, да удовлетворяват своето самолюбие.


Гоите отиват в ложите или от любопитство, или с надежда чрез ложите да се доберат до обществената трапеза. Някои отиват там, за да имат възможност да изказват пред публиката своите неосъществени, празни мечтания. Те жадуват само за успехи и за ръкопляскания — неща, на които ние сме твърде щедри. Ние им даваме тези успехи, за да ги направим самонадеяни, а със своята самонадеяност те незабелязано възприемат нашите внушения. Напълно уверени, че във всичко следват собствените си мисли, те и не допущат, че могат да се поддадат на чуждо влияние.

 

ПСИХОЛОГИЯТА НА МАСОНА.


Вие не можете да си представите, как самоувереността може да доведе и най-умните гои до безсъзнателната наивност, при която твърде лесно, при най-малкия неуспех, дори с прекратяване само на аплодисментите, гоят-масон се обезкуражава и изпада в робска послушност, стига да му се обещае, че ще му се възобнови успеха. Колкото при прокарване плановете си, ние — юдеите, пренебрегваме популярността, толкова гоите са готови за нея да пожертват своите планове, стига да печелят евтини успехи… Тази тяхна психология значително облекчава нашата задача да ги направляваме, както желаем. Те имат външност на тигри, но душите им са овнешки и в главите им духат противоположни ветрове.

 

ИНТЕГРАЛНИЯТ КОЛЕКТИВИЗЪМ Е ВНУШЕН ОТ ЮДЕИТЕ.

Ние залъгахме гоите масони с мечти за някакъв си символически цялостен колективизъм. Те не са в състояние да разберат, и никога не ще разберат, че това е само една въдица, че идеята за цялостния колективизъм е нарушение на най-главния закон на природата, която от сътворението на света е създавала неприличащи един на друг индивиди, т.е. установила е закона за индивидуалността…

И ако ние можахме да заслепим гоите до такова безумие, то не е ли очевидно, че умът им е съвсем неразвит в сравнение с нашия ум?! Ето кое именно, най-много гарантира нашия успех.

 

ЮДЕИТЕ НЕ СЕ СПИРАТ ПРЕД НИКАКВИ ЖЕРТВИ, ЗА ДА ПОСТИГНАТ СВОЯТА ЦЕЛ.

Колко нашите древни мъдреци са били предвидливи, когато са казали, че за да се постигне една сериозна цел, човек не трябва да се спира пред средствата, нито да държи сметка за числото на жертвите!
 

 

ПРАВОТО НА СИЛНИЯ, Е ЕДИНСТВЕНО ПРАВО.

Както виждате, аз изграждам нашия деспотизъм върху правото и върху дълга. Правителството, което чувствува своя дълг, като баща към своите поданици, има за това най-важната длъжност да принуди всички да изпълняват дълга си. То има право да се ползува от силата, защото се стреми да приучи човечеството към определения му от природата обществен строй — подчинение на една власт. Всичко в света се намира в зависимост и се подчинява или на хората, или на обстоятелствата, или на своята натура, но във всички случаи — на най-силния. За доброто на света този най-силен фактор сме ние. Ние сме длъжни без колебание да жертваме всички отделни личности, които нарушават установения строй, понеже великата възпитателна задача лежи в примерното наказание на злото.

 

ЮДЕЙСКИЯТ МОНАРХ ЩЕ БЪДЕ СВЕТОВЕН ПАТРИАРХ.

Когато царят Израилев сложи на свещената си глава короната, която Европа ще му поднесе, той ще стане Патриарх на света. Необходимите жертви, които той целесъобразно ще принесе за благото на народите, никога няма да достигнат числото на ония жертви, които гоевските правителства в течението на вековете са принасяли от манията си за величие. Нашият цар ще бъде в постоянно общение с народа. Той ще му говори от трибуната слова, които още същия час мълвата ще разнася по целия свят.

 

Портландския щатски университет.

Книгите му „Тайните протоколи“ „Четиридесетте безотговорни дни“ 1944 „Светът под микроскоп“ „Световната конспирация“ I и II част, „Новият ред“ и „Маските на величията“ са преведени на френски, немски, испански, английски, руски, индийски, арабски и турски език.

Никола М. Николов умира при неизяснени обстоятелства през 1997 г., вероятно отровен.”

Из
спомените на един:https://thebulgariantimes.com/%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0-%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B2-%D0%B5-%D1%83%D0%B1%D0%B8%D1%82-%D1%81%D0%BF%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%B4-%D1%81%D1%8A%D0%B0%D0%B2%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B0/




следва :

 
Знаете ли, какво правят евреите, когато влезат в синагогата?
Знам, защото бях един от тях. Влизат и казват първата молитва три пъти. С тази молитва те сключват сделка с Господа, че всяка клетва и обещание, която направят през следващите дванадесет месеца няма да има никаква сила. Клетвата няма да е клетва, обещанието няма да е обещание, тяхната църква ги освобождава и опрощава. Това не е престъпление.


Това е тяхната религия – талмудизмът."

Фонограмата на речта на Фридман може да се намери на няколко сайта в Интернет

Не можем да спрем да се чудим, защо под една и съща рубрика - /khazars/, в wikipedia.org на английски и български, има два съвсем различни текста, които публикуваме без изменения:

"Хазарите са полуномадска народност, вероятно от севернокавказки произход, впоследствие тюркизирана. Първоначално те обитават крайбрежието на днешен Дагестан и делтата на река Волга. Водени от тюркски управляващ елит и хаган от рода Ашина, между 6 и 10 век те създават Хазарския хаганат, обширна държава, разположена между Волга, Дон и Кавказ. В отделни периоди те поставят в зависимост също Волжка България, части от днешните Азербайджан и Казахстан, както и някои руски княжества.

image






Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. marana69 - https://thebulgariantimes.com/%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0-%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B2-%D0%B5-%D1%83%D0%B1%D0%B8%D1%82-%D1%81%D0%BF%D0%BE
25.08.2021 08:08


нали, обичаш да четеш, и твоите "любими", дежурни...клакьори ( съпартийци,ки
Червените Банкери на..€кономистО, и Червената Василка 1917/уж се крие ))
и, Червената парцалеса, от Квартала с Червените
Фенери - № 13 55...има и още ЧерноЧервени...Касапи, без Род и Родина !!!
мм??

ще чакаме умни и честни дебати...кога, ще се разкаете??
Христос ще ДОЙДЕ ))) и Страшният Съд..

а , вие. на НИКЪДЕ..
ДАВАМ ви Шанс!!
Ето, сега и ТУк !
цитирай
2. marana69 - ..https://chichoru.blog.bg/
25.08.2021 08:10


Червеният Щам от пескарево...сън, не спи от 20г...
да броди кат Призрака на КомунизЪма..
из €вропата )
цитирай
3. marana69 - https://youtu.be/1j5U-0RCUVY
25.08.2021 08:13

По политически причини е задържан във Видинския, Врачанския и Плевенския затвор, преминава и през лагера „Богданов дол“.

Изселен е със семейството си в с. Йордан Йовково, Добричко.

От 1969 г. се установява постоянно местожителство в САЩ. Завършва Портландския щатски университет /Орегон/, със специалности „Централни Европейски науки“ и „Изкуство“. Завършва успешно университетските курсове по политически науки на професор Франк Мънк, преподавател в Сидни /Австралия/, Флорида и Портландския щатски университет.

Книгите му „Тайните протоколи“ „Четиридесетте безотговорни дни“ 1944 „Светът под микроскоп“ „Световната конспирация“ I и II част, „Новият ред“ и „Маските на величията“ са преведени на френски, немски, испански, английски, руски, индийски, арабски и турски език.

Никола М. Николов умира при неизяснени обстоятелства през 1997 г., вероятно отровен.”

Из спомените на един:
следва Видео
цитирай
4. marana69 - ...намерих и Видеото..
25.08.2021 08:16


а, ти си..потърси КНИГИТЕ, батька /има ги при Букинистите..
ВАЖНО е за твоето..ментално Здраве..
цитирай
5. marana69 - обещах на Милена, да пиша/ пак/ за Протоколите/.за Първи път, аз ги четох при Н.Николов
25.08.2021 09:04

преди 21г..слагам ги..заради..вас )

Та това е нашата бандитска България. Територия, управлявана от бандити. Територия, в която безнаказано биват убивани световноизвестни учени. Където всеки всекиго може да пребие или убие и да остане неизвестен. Да остане безнаказан. Това е нашият бандитски свят, управляван от глобалистите, от слугите на Княза на този свят, както Христос нарича Сатаната. Убийствата и терорът стават все по-брутални, все по-нагли. Управниците ни все по-малко се съобразяват с писаните и неписани закони. Безнаказаността расте.

Ангел Грънчаров – Елтимир

Никола Николов е убит според съавтора на Световната Конспирация
Божидар Палюшев,
цитирай
6. dobrodan - Вечна му памет на Никола.
25.08.2021 13:36
Не знам някъде да има негов паметник у нас. А бихме могли. Даже трябва!
цитирай
7. milkokostov - Има стара поговорка за еврейчо, ...
26.08.2021 18:49
Има стара поговорка за еврейчо, грекоса и арменчото, които са с едни корени!
Та седнали трите крадливи корена на една маса, яли, пили, пък се лъгали до неузнаваемост. Дошло време да плащат сметката, но никой от тях не ще да вади пари за нея. Гледали се с часове един друг, докато не преспали сервитьорката и не избягали с пълни джобове пари от местопрестъплението. Затова Господ ги е наказал, но децата му - българите, ще ги накажат още повече.
цитирай
8. marana69 - :-))))))) Да бъде! ще бъде!!! Амин!! Бог е БолгАриин.)
29.08.2021 11:38
milkokostov написа:
Има стара поговорка за еврейчо, грекоса и арменчото, които са с едни корени!
Та седнали трите крадливи корена на една маса, яли, пили, пък се лъгали до неузнаваемост. Дошло време да плащат сметката, но никой от тях не ще да вади пари за нея. Гледали се с часове един друг, докато не преспали сервитьорката и не избягали с пълни джобове пари от местопрестъплението. Затова Господ ги е наказал, но децата му - българите, ще ги накажат още повече.

цитирай
9. marana69 - ...хайде, без да те молим.Чупката с таз мръсна,лай Уста. казах!!
29.08.2021 11:43
сЕди си на Хебаното Дъ.и,на кой му пука, кой си, и къде си, и колко
милиона В.Фъшкии,имаш )
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: marana69
Категория: Тя и той
Прочетен: 1361217
Постинги: 1085
Коментари: 5747
Гласове: 1311
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930