Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.03.2023 20:30 - Обръщение на Бога към България и народа български
Автор: elizabethborislavova Категория: Поезия   
Прочетен: 4053 Коментари: 9 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Какво са думите човешки и могат ли те да изразят онази велика Божия милост и любов, която Всевишният Бог показа към Своето творение – човек, създаден да послужи в реалното изпълнение на Божия план – велик и страшен, а за човека необозрим, и да бъде той включен като войн свещен в изпълнение на воюванието между доброто и злото, между живота и смъртта? Да беше извор благодатен човешкото сърце, да бе умът човешки ковчег реален на Божиите съдби, пак не би могъл като творение Божие да сравни своите възможности с великия творчески подвиг на Създателя си.

След настоящите изявления, направени пред нашия народ и пред целия земен свят, за Божието избрание да положи Своето необхватно за човешкия ум намерение за България, да призове един народ, една земя с всичкото й притежание от планини, високи върхове, поля, реки, езера, море, да постави цялата Земя на България в едно нечувано, неизвестно до сега употребление, ще има спорове. И много народи ще потърсят своето място в изпълнението на Спасителния план за планета Земя.

Но истина е това, че с протегната десница на велика Мощ Бог е благоволил над България и над нейния народ, чрез нея да представи планета Земя, да реши и приключи чрез Съдебен процес земните съдби. Мнозина ще попитат с какво бе заслужил тоз народ великото Божие удостоение? Не беше ли заровил таланта на своята вяра в Бога дълбоко в земята, в своята плът, в едно половинвековно време, когато Сатана дебнеше човека и само името Божие да спомене, протягаше окървавените си ръце и отрязваше сребърната нишка, която свързва душата със своя Създател. Мнозина си спомнят как с лекота, безпрепятствено, Сатана действаше чрез човека на греха и реализираше своя хищен нагон. Планирал още в небесните селения да погуби и откъсне завинаги от Всевишния Творец земния жител, врагът на всяка правда е действал без избор на средства за унищожение и на тоз богоизбран народ, като е посявал плевели, семена на земни учения в сърцето му, с цел една – да приеме, че единствена Земя е негово вечно селение – Земята, над която е разпрострял своето знаме на унищожение – смърт чрез погребение.

Но човекът диреше Божиите дарования! Земя ожидаше небесно оросение, обираха човешките създания нейните богати плодове, но не отдаваха хвалата томува, комуто принадлежеше тя. Затворени бяха човешките уста и нямаха сила сърцата да призоват с вяра и надежда Небесата, да се поклонят духом на Бога и слава да Му отдадат.

Над уморената Земя, впрегната в ярема на греха, се разстилаше тъмнина, духовен мрак забулваше коварно ума, груб материализъм обладаваше сърцето и духът Човешки приспиваше, за да не разбере, че времето отлита като птица граблива и скоро ветрове, урагани бурни ще завеят над планета Земя, според изявените пророчески слова, че четирите ангела, държащи земните ветрове, стоят и чакат знак да се даде от Небе, за да разпуснат задържаните стихии в погубление!

Разпъваше се вярата в човешкото сърце! Стенеше духът човешки, обвързан във веригите тежки на грехове. А църквата Христова – небесна легация сред Земя, тихо се надяваше скоро зора да се зазори, да изгреят слънчеви лъчи. Очакваше Земя, както невяста очаква жениха свой, тих ветрец – Дух Святи да повей и в уморената й гръд семето посято от ръката на Твореца да покълне, ствол и плод да даде. Очакваше тя, нивата Земя, да завалят поройни духовни дъждове, води благодатни над нея да се явят и реката плавателна над нея да потече. С тихо упование в Бога очакваше вярващата душа обещаните Божии дарования като чудеса и знамения да се явят като светъл лъч на озарение.

А денят земен клонеше към залеза на плановото изпълнение. Далеч, сред три пояса земни творения, се носеха тежки стенания на жертвите невинни, които Сатана безпощадно покосяваше, а тя, Земя, с болка и мъка гръд разтваряше и тлението прибираше!

Но в тези дни на тежки страдания и изпитание на вярата човешка Бог не бе забравил планета Земя, нито бе замълчал пред вика на кръвта пролята. Небе се бе свело до най-долните слоеве и диреше своето измъчено създание. Дух Святи зовеше човешката душа да се обърне към Твореца Си, да Го познае и даром да приеме живота вечен!

Едно велико време на духовно възкресение, описано в Данаил 12 глава, навлизаше в своето реално изпълнение. Съдилището небесно седна, според Данаила, и разтвориха се Книгите на делата – добри и зли. Откри се път на човешко и земно оправдание и осъждение, когато се прекрати Всегдашната жертва в предупреждение чрез Символа на Заветното църковно служение, и дялото върховно на изкупление навлезе в реално духовно изпълнение.

Ангели летяха над набраздената от неизцелими рани планета и бдяха, да не би враг да изпревари съдбата решена на планета Земя.

Гласът на Съдебната небесна власт – Дух Святи тръбеше и питаше: Кой, о, кой ще отиде за нас? Кой ще извести Земя за великите и страшни събития, за нейната решена съдба? Кой ще извика от всички заблудителни учения човешката душа?

Това бе Глас на Един, Който вика сред пустинята Земя и пита човека от Земя! Стигнаха пред Трона на Твореца човешките стенания, а поробителят като фараона, положил беше сред Земята трона. Къде ще се изявят тез велики съдби? Лозето на Господаря беше похабено от ”злите лозари”. И тогава какво сториха те? Осиротели от милостта на своя Господар, пътя загубиха и в огнените изпитни за Бога свой си спомниха.

Словото ясно ни показва какво иска от нас Нашия Създател. Ние, които населяваме Земята – Негови творения, призвани сме да признаем Твореца наш. И да знаем, че Той не е тленен и не се никога и при никакви обстоятелства променя. Бог е ДУХ и ИСТИНА и с Дух и Истина трябва да Му се покланяме!

Но помнете, много са наложниците на Славния Цар – Господа Исуса Христа, но една е Сунамката, малка е тя и от Слънчевия пек е почерняла. Но възлюблена е тя от Любимия свой и като ненагледна Сионова дъщеря е призована да бъде носител на Светилника църковен над планета Земя. Тя, България, е приела най-великото удостоение като духовна съдебна същина да представи целокупна планета Земя, подобно на сянката своя Израил. И целокупният неин народ е призован да представи църквата всемирна и да извести на народи и племена, че решена е вече съдбата на планета Земя чрез Съда велик и че време за бавене няма!

И чрез Гласа на Дух Святи Бог изявява съдбите на България, на пиедестал висок я поставя Дух Святи с росите късни я оросява! Пречудни са словата, с които Небе я призовава.

Но ти, читателю на Божиите слова, отвори таз книга на светлите зари, на изявената любов към България от Светлия Вожд Христа Исуса, и ще се докоснеш до светостта на таз любима Богу страна. Като градина райска, опазена от небесно войнство е тя. И всичките предричания от врага Сатана за нейното погубление са хвърлени вдън бездна.

Предупредени сме от Духа Господен, че мнозина ще скочат и ще оспорят великото и могъщо употребление на България, за да докажат своите прорицания, проповедници – лъжепророци Ваалови. Но търсете в Закона и пророците! В Словото ”Данаил”, 12-та глава е отразена съдбата на България. Хиляда и триста години на велико употребление приела е тя и ТРИДЕСЕТ И ПЕТ години на Съдебно време й са свято награждение!

 Бог да те благослови, любезни читателю, и да те въоръжи с мъдрост, вяра и любов, за да разумееш всичките записани чрез пророческия Глас Слова! Амин!

НЕБЕСЕН ОТВЕТ ЗА ЗАВЕТНИЯ НАРОД БОЖИЙ – БЪЛГАРИЯ

”О, Българийо, Българийо, майко на светии, на герои! О, теб, малко кътче, градина райска, Небето посети и с огън те удостои да носиш ти времена и векове Юдиното удостоение! И смело ти знака на Юда изяви, Знамето твое, сочещо на великата тайна на оправдание чрез вяра в кръвта на Господа Исуса Христа – Вождът Юдин от Юдино коляно – Бойният Лъв и звезда! От теб Лъв се роди, символично Витлеем Юдов възвиси, сочещ на Гласа Божий, помни! О, чрез теб, Българийо, векове тръбя и ти знамето Мое с емблема Моя вя, вя, вееш го и сега. И то символично изяви, че от теб, Българийо, Гвардията Си ще извлека, Войнство свещено Мое ще наредя! И сред теб духовен Витлеем ще възвися – Вождът на дванадесетте Израилеви племена в духовна съдба. И сред теб, Българийо Моя, ще се чуе Гласът на Юдиния Лъв, Лъва от Юдино коляно!

И сега, Българийо, ти пак ще си Негов ратай, че от теб Небе пожела дял – Войнството свое, което знамето Божие бойно вя! И векове и времена разнасяш Гласа на съдба, но не разбраха родове, че от теб ще излязат редове, както в Древността, по милост Моя, азбуката твоя по родове начатките първи, плодове от Моите трудове, явени от Духовния Израил чрез Съд велик – Отцов Лик! И от тук ще поведа Своята войска, камъка на духовния строеж ще положа и в едно велико единство ще събера дванадесетте Израилеви духовни племена! Амин!

Затова сред теб, Българийо, се вя трикольорът като знаме с емблема Му Лъв в корона, сияйна звезда, увенчаваща съдбата над Юдиния Цар над целокупната Земя!

Наистина Всевишният Бог предупреди, че от теб, Българийо, ТРЪБА ще се яви, ще затръби и Войнството Мое в Небе по съдби ще строи, със знака на чела – ГВАРДИЯ ЛИЧНА МОЯ, за да поведе към небесния Ханаан изкупената човешка душа като Израилева войска войници Мои, жители на Новий Ерусалим сред небесния Ханаан!

О, Българийо, Българийо, майко на герои, откърмила си съдби на земни и духовни милости! Над теб за во век ще се вее Знамето Мое с емблема му боен Лъва от Юдино коляно! О, ТОЙ Е МОЯТ ЗОВ! Моят Зов и Глас от Небеса на разрешаваща се земна съдба! АМИН!!!”

5.07.1954 год.

(БЪЛГАРИЯ – БОЖИЯ СЪДБА, ИЗБРАНА ЗЕМЯ, НАРОД И СЪДБА!)

  image


Тагове:   България,   съдба,   народ,   знаме,   ханаан,


Гласувай:
6



1. dobrodan - Лизабето, в библията никога и никъде не са споменавани
03.03.2023 20:56
българи и България.
Не светотатствай, маймуно.
Знам, че нямате мозък за бобено зърно, но си го имай наум това нещо.
цитирай
2. raders - :) Радвам се, че си успяла да запишеш ...
03.03.2023 22:42
:) Радвам се, че си успяла да запишеш Божията изповед. Сигурно е бил в добро настроение.
цитирай
3. kossef - Наистина Всевишният Бог предупреди, че ...
09.03.2023 15:55
"Наистина Всевишният Бог предупреди, че от теб, Българийо, ТРЪБА ще се яви, ще затръби и Войнството Мое в Небе по съдби ще строи, със знака на чела..."
Tръбата, Елизабет, вече затръби от българските земи и зовът й за инстинна христова нравственост бе разпространен през Италия и Германия до югозападна Франция, мина през Англия /катари, албигойци, квакери.../, обхвана част от днешна Полша, древна Киевска Рус, огласи част висши духовници от тогавашна Византия, и като отдаде тласък за широка обществена еманципация от мрачния католически схоластизъм и византийския църковен инат за лицемерна първоистинност /ортодокс/, бе кърваво заглушена съюзно и от авторитарния западен католицизъм, и от назадничавия източен ортодоксализъм. Но това и за знакът върху челата на българските божии воини като Богу мили не е в дознание, изглежда, на тукашните маймУМЕН доброкритик и олиговеселяк райБер. Вместо от теб, нека от мен приемат една ориент-българосърбойска блага словия... А ти дерзай во Христа.
цитирай
4. zaw12929 - СТРАХОТНА СИ!
09.03.2023 17:02
СТРАХОТНА СИ!
цитирай
5. elizabethborislavova - Виж какво казва Бог. И да злобееш не можеш да спреш събитията
09.03.2023 20:56
След настоящите изявления, направени пред нашия народ и пред целия земен свят, за Божието избрание да положи Своето необхватно за човешкия ум намерение за България, да призове един народ, една земя с всичкото й притежание от планини, високи върхове, поля, реки, езера, море, да постави цялата Земя на България в едно нечувано, неизвестно до сега употребление, ще има спорове. И много народи ще потърсят своето място в изпълнението на Спасителния план за планета Земя.

Но истина е това, че с протегната десница на велика Мощ Бог е благоволил над България и над нейния народ, чрез нея да представи планета Земя, да реши и приключи чрез Съдебен процес земните съдби.

dobrodan написа:
българи и България.
Не светотатствай, маймуно.
Знам, че нямате мозък за бобено зърно, но си го имай наум това нещо.

цитирай
6. elizabethborislavova - Сега е истинското, някога богомилите са имали малко светлинка, днес имама огромна Светлина
09.03.2023 20:57
kossef написа:
"Наистина Всевишният Бог предупреди, че от теб, Българийо, ТРЪБА ще се яви, ще затръби и Войнството Мое в Небе по съдби ще строи, със знака на чела..."
Tръбата, Елизабет, вече затръби от българските земи и зовът й за инстинна христова нравственост бе разпространен през Италия и Германия до югозападна Франция, мина през Англия /катари, албигойци, квакери.../, обхвана част от днешна Полша, древна Киевска Рус, огласи част висши духовници от тогавашна Византия, и като отдаде тласък за широка обществена еманципация от мрачния католически схоластизъм и византийския църковен инат за лицемерна първоистинност /ортодокс/, бе кърваво заглушена съюзно и от авторитарния западен католицизъм, и от назадничавия източен ортодоксализъм. Но това и за знакът върху челата на българските божии воини като Богу мили не е в дознание, изглежда, на тукашните маймУМЕН доброкритик и олиговеселяк райБер. Вместо от теб, нека от мен приемат една ориент-българосърбойска блага словия... А ти дерзай во Христа.

цитирай
7. elizabethborislavova - Не съм я записала аз, това Слово е давано в продължение на 35 години от 1947 до 1982 г.
09.03.2023 20:57
raders написа:
:) Радвам се, че си успяла да запишеш Божията изповед. Сигурно е бил в добро настроение.

цитирай
8. kossef - 6.Елизабет: "...някога богомилите са имали малко светлинка..."
21.03.2023 14:24
Елизабет, споделям с теб, не го натрапвам, че се гордея като сънародник не толкова на достойните български възрожденци /Левски, Ботев, Раковски.../, а на българите богумили, Петър Дънов... "Свобода, братство, равенство чрез любов към Бога и едни към други." е живототворен, а не бляскаво светъл нравствен фундамент за идване на Царството Божие... и на земята. Съвременният свят не еволюира, а дееволюира нравствено и е Фанал пътя към Апокалипсиса. Необратимо, сори. И тъмнее, още по-сори!... А ти - не се докачай, ей!...
цитирай
9. elizabethborislavova - Благодаря, много ми харесва твоят оптимизъм
02.04.2023 21:24
Дали се развива или упада днес светът е въпрос на гледна точка.
След 1982 г. живеем във времето на нощта. Бог е казал, каквото има, дал го е на български език. По времето на нощта е време на най-голямото знание, което човечеството някога е имало. Богомилите днес сме само българи. Засега. Аз съм от тези хора - Богу - мили.
kossef написа:
Елизабет, споделям с теб, не го натрапвам, че се гордея като сънародник не толкова на достойните български възрожденци /Левски, Ботев, Раковски.../, а на българите богумили, Петър Дънов... "Свобода, братство, равенство чрез любов към Бога и едни към други." е живототворен, а не бляскаво светъл нравствен фундамент за идване на Царството Божие... и на земята. Съвременният свят не еволюира, а дееволюира нравствено и е Фанал пътя към Апокалипсиса. Необратимо, сори. И тъмнее, още по-сори!... А ти - не се докачай, ей!...

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elizabethborislavova
Категория: Поезия
Прочетен: 658874
Постинги: 916
Коментари: 1030
Гласове: 2589
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930