Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.03.2023 12:01 - Да повторя отново, прогнозата ми за резултата от предстоящите избори - 100 процента гаранция
Автор: blog13 Категория: Политика   
Прочетен: 3087 Коментари: 6 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Прочетох интересно заглавие на тема на един колега по блог. То гласи: Всички, които гласуват за ГЕРБ, ДПС, ПП, ДБ, БВ и “заедно” – гласуват за вкарването на България в третата световна война


Това веднага ме наведе на мисълта, че вече съм петричката врачка. И така, веднага ви правя съвсем сигурна прогноза: Резултатът от предстоящите избори ще бъде победа на така зададената коалиция: ГЕРБ, ДПС, ПП, ДБ, БВ. 
А така също и това което остана - БСП и Възраждане. 

Веднага правим една бърза справка в Уйкипедия, където има кви ли не фалшификации, но точно по въпроса с резултатите от предишните параламентарни избори, можем да сме също така, не по-малко от 100% сигурни, че ни казват истината.
В Уйкипедия, разбираме, че двете въпросни партии, т.е. БСП и и Възраждане имат общо 52 мандата - т.е. под 25%. 

Колко е вероятността, тия две партии, да получат над 120 мандата? Предвид факта, че БСП залязва, а Възраждане се възражда - вероятно те се неутрализират взаимно и следователно вероятността е незначителна. Но дори и да се получи, ние знаем вече поне няколко партии, които бяха уж нови и надеждни, но те в 100% от случаите, погазваха надеждите които ги въздигаха (възраждаха). В момента такива партии са именно ГЕРБ, ПП, ДБ И БВ. 
И само ДПС е стара партия колкото БСП. 

Що се отнася до надеждата, че БСП може би е нещо различно от ГЕРБ, ДПС, ПП, ДБ и БВ - такива надежди са напълно неуместни. Никога през последните триесет и колко години там след падането на соца, такива надежди не са се оправдавали. 

Но искам да ви обърна внимание и на носненса, когато се отричат ПП и БВ, а се изпуска да бъде отречена и БСП. Защото ПП и БВ са продукт на президента Радев. А пък президентът Радев, бе роден директно от БСП. 

Следователно, именно БСП трябва да бъде причислена към групата на ГЕРБ, ДПС, ПП, ДБ и БВ. Остават възраждане, като някаква опция за възраждане/надежда. Които имат 27 мандата, или малко над 10%. А пък съответно, както казах, вероятността тия надежди да се окажат напълно напразни надежди е почти 100%. Предвид досегашната статистика са си точно 100%. Съществуването на хипотезата за промяна, води до поставяенето на думичката "почти", преди числото 100. 

Но и това е химера. Защото именно ЛГБТ избирателната система е тая която назначава депутатите в парламента. Можете съвсем сигурно да кажете, че депутатите, които са в парламента са от ЛГБТ партията - да, дори и тия които се правят, че не са, те ви говорят против Истанбулската конвенция, защото искат да ви уплашат с едно нещо, което е фабрикувано съвсем изкуствено от ЛГБТ партията, с цел да ви накарат да гласувате за агентите под прикритие на ЛГБТ партията. 


ЛГБТ избирателната система, прави така, че на входа й, вие се опитвате да се противопоставите на влизането на ЛГБТ агентите в парламента и участвате. В какво участвате - в ЛГБТ избирателната систем. А - вие си участвайте. Вече трийсет и кусур години, вие участвахте. Ми участвайте пак! И пак! И пак! Нема лошо - до края на живота си участвайте! И в задгробния си живот, продължавайте все така да участвате в ЛГБТ изборите. 
... На изхода обаче на ЛГБТ изборите, вие получавате пълен комплект агентура на ЛГБТ партията. Едната партия. На печелившите честито!

А аз да си продължа предсказанието. Резултатите от предстоящите избори, ще бъдат победа на ГЕРБ, ДПС, ПП, ДБ, БВ, БСП и Възраждане. Като някои от тия партии, могат да не влязат. Или да бъдат заменени от други. Или пък да бъдат допълнени от други. 

Новите партии обаче, ще бъдат агентура на ЛГБТ партията със 100% сигурност. Как ще управляват те? Ако има някаква промяна, без значение в каква посока, тя ще се дължи на напълно суверенната воля на ЦК на ЛГБТ партията. Мотивите за тая воля са напълно неизвестни за обществото, т.е. за вас, предвид факта, че това затворен ЛГБТ клуб. Той е толкова секретен, че на вас никой не ви казва, нито че гласувате само и единствено за неговите агенти, нито че гласувате по правилата на неговата ЛГБТ избирателна система. 

Тъй като въпросната избирателна система е именно ЛГБТ, т.е. педераска; а така също и дявлоско изчадие (без значение дали сте вярващи в дявола и бога или сте невярващи), в нея е заложен един много интересен механизъм. Тия които имат интерес от управлението на статуквото са малцинство но съществуват. Техните интереси са за сметка на мнозинството - т.е. на мнозинството от електората. Колкото повече мнозинството от електората разбира, че е прецакано, участвайки в ЛГБТ избирателната система, толкова повече се отдръпва от участие в ЛГБТ избирателната система. 

И тогава, уважаеми дами и господа гейове (които сте се излъгали някой и друг път да участвате в ЛГБТ избирателната система), депутатите в Парламента са резултат от гласуването на ядрото на ЛГБТ партията - чиста агентура. В тоя момент, същата тая агентура, започва да ви крещи, че ето виждате ли кво се получава, като не искате да участвате в ЛГБТ изборите - твърдите ядра на партиите ще определят държавната власт. 

Защо тя прави така? Защото вашето участие в тия избори, няма никакво влияние върху резултатите на изхода на избирателната система - вие във всички случаи ще получите като резултат парламент, състоящ се 100% от агентура на ЛГБТ партията. Но вашето неучастие, ще делегитимира много явно въпросната ЛГБТ държавна власт. 

И какво в тоя случай, може да се направи, ще попитате вие? 

А какво в тоя случай, със сигурност не трябва да се прави, ще попитам пък аз? 


Вашият въпрос, предполага, че е по-добре да отидете да гласувате, въпреки че знаете, че няма смисъл. 

Моят въпрос предполага, че никога не трябва да ходите да гласувате, въпреки, че може и да ви се струва, че ще изберете по-малкото зло. 

Уважаеми дами и господа гейове, по-малкото зло отдавна е тука. На вас може и да ви се струва, че то е малко зло, но това е илюзия. Малкото зло може и да е било малко зло, кога е било още малко. Но то отдавна е порасло. Нещо повече - то продължава да расте. 

А какво, какво можете да направите? Еми нищо не можете да направите, докато си мислите, че сте малки и жалки. Именно поради това, че си мислите, че сте малки и жалки, вие отхвърляте като възможност, това което предлагам аз - а аз именно предлагам, какво да се направи. 
Тоя ваш комплекс, че сте малки и жалки ви вкарва в коловоза на авторитарното мислене, и ви кара да отхвърляте всеки път, неопровержимите аргументи и желязната логика с която съм облякъл моето предложение. 

Ма какво да се прави, ми няма какво да се прави - повтаряте ли повтаряте вие. 

И всеки път, не щете да чуете иститната. Истината която аз казвам е истина, защото никой от вас не я е опровергал. Ако не беше истина, някой щеше да я опровргае. И вие, сами, сами избрахте, да се пишете членове на ЛГБТ партията, като постоянно признавате властта й. И като участвате в ЛГБТ изборите. 

И когато се появяват в навечерието на поредни ЛГБТ избори, призиви да се гласува, т.е. да се участва в ЛГБТ избирателната система - това е защото сте гейове. Само гейове, могат да си позволят да игнорират логическото мислене, и изобщо мисленето. И да се подчинят на авторитарното мислене, което до такава степен е вече авторитарно, т.е. противоречащо на всякаква логика (особено пък нормална - както твърдят най-извратените гейове в тоя сайт), до такава степен е вече авторитарно, че ви обезличи като хора. Направи ви гейове. Направи ви трансджендъри. 

БОЖЕ ГОСПОДИ - ТОВА НЕ Е МОЯ ФИКЦИЯ ИЛИ ХАЛЮЦИНАЦИЯ! ТОВА Е САМАТА РЕАЛНОСТ В КОЯТО ЖИВЕТЕ!

Идете и им гласувайте пак! И пак! И пак! И пак!

А аз - аз вече ще правя прогноза: Ще получите пак от същото. Но още повече от същото, а не по-малко. 



Гласувай:
2



1. raders - Ти направо твърдиш, че в Бг едва ли не ...
27.03.2023 12:16
Ти направо твърдиш, че в Бг едва ли не всички са се изпедерастили. Не е съвсем така, макар че има резон. Прекалено е черногледа подобна постановка, макар че политиката открай време си е била мискинска работа.
цитирай
2. dobrodan - Blog13, в тоя ти постинг има много истина ;).
27.03.2023 12:35
Обаче... Докато не се премахнат мъртвите души от избирателните списъци...
Докато не спре подмяната на бюлетини... Докато има и машинен вот... Докато не се въведе ЯВЕН, А НЕ ТАЕН ВОТ, В РЕАЛНО ВРЕМЕ!!! Който може да бъде проверен от всеки гласувал и да се сборува публично крайният резултат!!!
Какво значение има ще гласуваш ли или не?
Така или иначе гласът ти ще отиде там, където са решили партийните групи :).
Гласуваме за едни, те печелят с мнозинство, а правителство няма....
И никой не ще мандат освен ПеПерастите :):):).
Няма смисъл от гласуването, от изборите още по-малко.
Искам да ти кажа с прости думи: по мирен начин нищо никога не се е променило.
И да не гласуваш, гласът ти пак ще иде "където трябва".
цитирай
3. blog13 - Искам да ти кажа с прости думи: по ...
27.03.2023 14:46
dobrodan написа:
Искам да ти кажа с прости думи: по мирен начин нищо никога не се е променило.


Навремето си спомням един филм. Но не си спомням кой беше филмът. Ставаше въпрос за някаква революция. Един от героите каза на друг "Сега ние се бием. Но после политиците ще започнат да управляват."

Така че срещу твоите прости думи, съществуват и по-прости думи. А ако вземеш предвид и факта, че тия които управляват по време на мир, същите знаят и могат да управляват и по време на война, като вземеш за капак и предвид, че именно те доставят и оръжието - нещата и проблемите изобщо не се решават по тоя начин по който си казал с това изречение.

Горе доле правилно се ориентираш, че избирателната система е говно. Но защо и как - това ти е убягнало. Не знаеш, защо избирателната система е лоша. Не знаеш, защо и как трябва да бъде подобрена.


Е, все пак стигаме поне до един консенсус - избирателната система а говно. И да ти кажа още нещо - именно чрез нея, властовто статукво се е окопало във властта, по неповторим начин. И нещо повече - ако стане проблем че избирателната система е лоша, върхушката няма проблем да я промени по хиляда и сто начина - до един със същия резултат.

Вчера слушам някакъв министър, го питат за цените и зърното. Щяло да има протести. Какво той щял да направи поради това. И той отговаря: "Мисля и аз да се присъединя към протестиращите. Кога тоя който управлява, се присъедини към протестиращите - тва вече не е шах за протестиращите, това е мат за протестиращите.

Срещу измамата не можеш да се биеш с груба сила. Трябва разум. А същината е, именно в това - тия които управляват, се правят, че са дали власт на народа. Ако добре лъжат значи са добри. И значи, че народът си заслужава овчарите. Ако народът разбере, че избирателната система е говно, това не е достатъчно. Трябва и още нещо - трябва народът да си назначи по-качествена държавна власт. За целта, трябва да се организира качествено. А преди това, да внимава в часовете по математика за 6 клас
цитирай
4. dobrodan - Тогава иди в парламента и поискай думата ;).
27.03.2023 17:16
Разкажи им, обясни им, научи ги, налей им разум в главите :).
Толкова смях на едно място и при Луи дьо Фюнес няма да си гледал.
цитирай
5. blog13 - Ти направо твърдиш, че в Бг едва ли не ...
27.03.2023 20:12
raders написа:
Ти направо твърдиш, че в Бг едва ли не всички са се изпедерастили. Не е съвсем така, макар че има резон. Прекалено е черногледа подобна постановка, макар че политиката открай време си е била мискинска работа.


Еми не е прекалено. През държавната власт , могат едва ли не всички (почти всички), да ви направят комсомолци. Но за щастите, ви направиха само гейове.
цитирай
6. blog13 - Тогава иди в парламента и поискай ...
28.03.2023 18:47
dobrodan написа:
Тогава иди в парламента и поискай думата ;).


Как да ида в Парламента - аз СЪМ Парламента? По джендър съм се самоопределил, като Парламента на България. Парламентът да иде в Парламента?

"Където съм аз, там е държавата.", рекъл Луи 14 и си построил двореца на ливадата извън Париж.


цитирай
Търсене

За този блог
Автор: blog13
Категория: Политика
Прочетен: 620424
Постинги: 565
Коментари: 1662
Гласове: 823
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031