Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.07.2022 16:10 - ...ИЗПИТ по сЕ.х..
Автор: marana69 Категория: Тя и той   
Прочетен: 753 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 10.07.2022 16:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

 Тест +14, и ,ощее...нещоо @ ))

следва, дебата.. в  мр.. ни коменти..


Главни роли: Елена (кандидат шофьорът) Сержант Спиро
(изпитващият, по прякор Бачо Спиро)
Рено Меган 1998г 2.0 TDI

Елена е нетърпелива и капки масло се стичат по нагорещената и бобина. Жълтата и матова боя прелестно хвърля светли отенъци при всяко нейно поклащане. Тя чака изпитващият пред хотел "Верея", където вчера обилно поля новата си придобивка - Smart. Бачо Спиро пристига с 4 минути закъснение в елегантен автомобил (Рено Меган 1998г 2.0 TDI) и с лек и малко небрежен жест и посочва на Елена да седне на шофьорското място. Тя сяда до него и нейната дилема започва да напира в карбуратора й. Дали да я скъсат на изпита, но да запази достойнството си или просто да даде на Бачи Спиро един майсторски урок по кормуване и да си вземе книжката. Дилемата и бързо е прекратена от гневния глас на Бачо Спиро:

Ай пали, че знайш ли колко кифли като тебе имам да късам днес! Тя покорно се подчинява и подкарва колата към дестинацията която смята за най-усамотена(паркингът на мола). След като пристигат Елена набързо къса гайките на предната си броня и открива пред изумения поглед на Бачо Спиро сферите си за хидравликата. Онемял от гледката Бачо Спиро стои като полицаи скрит в храстите, чакащ да хване поредният превишил скоростта съвестен шофьор, тих и безмълвен. Елена знае, че този ефект няма да продължи дълго, затова веднага се отправя към скоростният му лост. С едно движение тя маха коланът му. Елена бавно се навежда напред, обхваща с уста целият му лост и започва ротационни движения като бавно покачва оборотите. Двигателят на Бачо Спиро започва да мърка и да желае да превключи на задна. Изпитващият сваля седалката и хваща Елена здраво за сферите. От въздуховодът и се изтръгва лека въздишка, когато Бачи Спиро превключва на задна и опира скоростния си лост на отвора нейният ауспух. Въпреки че това не е беше първият път, когато позволяваше на мъж да и минава в задния двор тя стисна зъби и усети как Бачо Спиро влиза надълбоко в нейната каросерия.

Последвалите ротационни движения, примесени с бясното ръмжене на двигателя на Бай Спиро и лекото мъркане на задоволство от страна на Елена са добре познати на всички. Когато резервоарът на Бачо Спиро почти е на свършване, той обръща крехкото същество от женски пол и от дупката масленият му резервоар изтича солидно количество масло, което опръсква Елена по цялото лице и бавно започва да се стича към големите и сфери. Тя го погледна със своите сини очи и попита сподавено: -
Изкарах ли изпита? - С пълен брой точки - отговори Бачо Спиро. Край ПС1: Позволявам да се правят корекции откъм правопис ако съм допуснал грешки. ПС2: Надявам се да ви е харесало и още повече се надявам да ми дадете бутилката с уиски, защото скоро баджанакът ми ще има РД, апък аз все още не мога да си позволя да му подаря стриптизьорка за РД-то ( Не ми е истински баджанак, просто след прословутите Баджанаци от Комиците, които са братя по чашка, всички започнаха да ни наричат така ;) )


Прочети повече на: https://men.hotnews.bg/pm/seks-na-shofyorskiya-izpit/









image



Гласувай:
3



1. marana69 - не желая...
10.07.2022 21:28
да ме преследавт кухи и фейк профили
на лу ТО,гоче 100 именов
Аз съм Личност...
разбрахте ли, блог бе ге, какво пиша, от 10г
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: marana69
Категория: Тя и той
Прочетен: 1365598
Постинги: 1085
Коментари: 5747
Гласове: 1312
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930