Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.07.2022 11:34 - ....''обратните'' хора, са АНДРОГИНИ..
Автор: marana69 Категория: Тя и той   
Прочетен: 4291 Коментари: 12 Гласове:
6

Последна промяна: 18.07.2022 20:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
   
доказал, го е ПЛАТОН, още пр 2000 години...

още..при ТЯХ, двете полуСфери, или ,мозъчни полукълба
са в ХАРМОНИЯ, и..РЕЗОНАНС..

ПРИ НАС, ""НОРМАЛНИТЕ""..ИМА ,ОЩЕ МНОГОО
 какво..ДА СЕ  ЖЕЛАЕ )

пп
писала  съм/  и за Хеми Синк..Робърт МОНРО..
 същината на  Еликсира, е същата .@ =  @
/ сорри за..тавтологията...)



https://fun1001.blog.bg/tq-i-toi/2020/03/25/androgini-djendyri-ili-rozovi-peerazzi.1702233?reply=5308850



image






Гласувай:
6



1. marana69 - Легенда за Андрогина,.
18.07.2022 11:47

ЛЕГЕНДА ЗА АНДРОГИНИТЕ
СПО­РЕД ДРЕВ­НОГ­РЪЦ­КАТА МИТО­ЛО­ГИЯ АНД­РО­ГИ­НИТЕ БИЛИ ПЪР­ВИТЕ ХОРА, МИТИЧНИ СЪЩЕС­ТВА, КОИТО БИЛИ ДВУ­ПО­ЛОВИ И ЗАТОВА БИЛИ МНОГО СИЛНИ, ДОРИ РАВНИ НА БОГО­ВЕТЕ. ЗА ДА ОТНЕ­МАТ СИЛАТА ИМ, БОГО­ВЕТЕ РАЗ­ДЕ­ЛИЛИ ТЕЛАТА НА АНД­РО­ГИ­НИТЕ НА ДВЕ ОТДЕЛНИ ЧАСТИ, КАТО ПО ТОЗИ НАЧИН СЕ ОБУС­ЛО­ВИЛИ МЪЖЪТ И ЖЕНАТА. ПООТ­ДЕЛНО ТЕ БИЛИ СЛАБИ, НО ВЕД­НАГА ЩОМ СЕ ОБЕ­ДИ­НЯТ ВЪЗ­В­РЪ­ЩАЛИ СИЛАТА СИ. ОТ ТОГАВА ВСЯКА ПОЛО­ВИНА ТЪРСИ СВО­ЯТА ДРУГА ПОЛОВИНА.


...това, е, от тук..

https://maya/%D0%BF%D0%BB%D0%B0%D1%87%D1%8A%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D1%80%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D0%BD%D0%B0/
цитирай
2. notfun - ..Мая, е Психолог, затова я слагам..
18.07.2022 11:50
ПОНЯ­КОГА СЕ ЧУВ­С­Т­ВАМ КАТО АНД­РО­ГИНИ..
ЕДНОВ­РЕ­МЕННО ЖЕНА И МЪЖ И НЯКАК НИТО НАПЪЛНО ЕДНОТО, НИТО НАПЪЛНО ДРУ­ГОТО, ЕДНОВ­РЕ­МЕННО ИЗГУ­БЕНА ОТ СЕБЕ СИ И ИЗГУ­БИЛА НЯКОГО, В НЕП­РЕС­ТАННО ТЪР­СЕНЕ НА НЯКОГО И НА СЕБЕ СИ, В СТО­И­ЧЕСКО ОЧАК­ВАНЕ ДА БЪДА НАМЕ­РЕНА ОТ НЯКОГО ИЛИ НЕТЪР­ПЕ­ЛИВО ОЧАК­ВАЩА ДА БЪДА ОТК­РИТА ОТ СЕБЕ СИ. СЯКАШ СЪМ ЕДНОВ­РЕ­МЕННО САМО­ДОС­ТА­ТЪЧНА И НЕПЪЛ­НО­ЦЕННА САМА, ЗАВЪР­ШЕНО ПРО­ТИ­ВО­РЕ­ЧИВА И НЕЗ­РЯЛО СЪВЪР­ШЕНА, СИЛНА И СЛАБА, ПОЛЮСНА И НЕУТ­РАЛНА, СЯКАШ СЪМ БУРЯ В ТИХО ЕЗЕРО, ШЕПОТ В ОГЛУ­ШИ­ТЕЛНА ВРЯВА, ОПУС­ТО­ШЕНА И СЪТ­ВО­РЕНА, ЗАДУ­ШЕНА ОТ И СТИС­НАЛА ЗА ГЪР­ЛОТО АЛТЕР ЕГОТО СИ, ОРИ­САНА ДА СЪМ ПЛЪТНА И БЕЗ­П­ЛЪТНА, ОКО­ВАНА ЗА ЖИВОТА, А ОБИ­ТА­ВАЩА ВСЕ­ЛЕ­НАТА, БЕЗ­ВЪЗ­В­РАТНО РАЗ­ПИ­ЛЯНА В ХАОСА НА СОБ­С­Т­ВЕ­НОТО СИ СЪЩЕС­Т­ВУ­ВА­НИЕ. и..ТОГАВА...просто...плача...
цитирай
3. dobrodan - Юлка, позволи ми да бъда малко брутален, че днес така ми е тръгнало:).
18.07.2022 12:06
Мъжката половина търси женската половина, за да й го завре.
Женската половина търси мъжката да й го навре.
Паричните потоци предизвикват отделянето на нужното количество смазка:).
Женските полукълба трябва да се тресат силно и бързо, а мъжките да са стегнати и свити.
Човек не може да бъде едновременно мъж и жена освен в порнофилмите или ако не му плащат колкото си трябва. Трети вариант е затворът...
цитирай
4. marana69 - ...краси и аз съм бясна...от 2 3 дни...
18.07.2022 12:19

...някои...скопе и.макаци в трета въазрст...реват за Хой...
ее, как,да го напиша...по културно..)
човещинка...

Не си на ясно..с Духовните Учения...не, се сърди, и аз
не ти се сърдя, френд..

''обичайният'' секс, е ''даден'' за нужната полулация и размножаване..
на ''роби на Матрицата'''...
ЛЮБОВТА, няма нужда от секс...секса, по скоро е агресивен акт, обърни внимание..
а, ТЕЗИ, не се събират заради..секса...моля те..
така си мислят, единствено..профаните/ или обикновените
буля расса и ,.тя в ''твоята група''...съжалявам, да го кажа...
цитирай
5. marana69 - ...има ЕДНО правило...в Духовната Наука..
18.07.2022 12:26


ние , не сме Тяло, с Душа..
ние сме...Душа, която..'има' временно..тяло..

това е наука.а не...брътвежи по разни сайтове..
..за одрти...ДиМ..билиИ)))
цитирай
6. dobrodan - Смятам, че Фройд е знаел какво говори:):):).
18.07.2022 12:27
Любовта също е агресия. Отсрещната страна може да иска просто секс, няма значение мъжката или женската:).
Темата е неизчерпаема.
цитирай
7. dobrodan - Хе:):):), ще имаш подаръче.
18.07.2022 12:30
ВЯТЪРЪТ НА ИСТОРИЯТА


"Тюрките, раждайки се на белия свят, никога не се замисляли за предстоящата смърт. Те смятали своето раждане и живот за съставни части на безкрайността. Както е вечно Небето, така и мирозданието било вечно за тях. Вечността няма начало, нито край... За възникването на Земята съществували различни легенди. Небето било безгранично и безкрайно. Безгранична и безкрайна била и силата на Небето, силата на Тангри.
Християните-европейци, уподобяващи Всевишния на човека, заключващи живта на Бога в човека, загубили това усещане за вечност. Те разделили живота на човек на земна и задгробна част, като придали на втората безграничност и безкрайност. Тях винаги ги е плашела безизходицата на човешкото съществуване и, съмняващи се във вечността на битието, те започнали да търсят началото на Вселената и да предричат края й. Нароили се многобройни философски концепции, както отричащи Бога, така и доказващи съществуването му. В резултат от всичко това европейската цивилизация стигнала до прозрението, че "ако Бог не съществува, той все едно е трябвало да бъде измислен".
И на християнските, и на мюсюлманските народи винаги се е налагало да доказват, че всичко на света има начало и край и началото и края му са по волята на Бог. Тези световни религии са дали отговор на хората какво ще стане с тях след смъртта им. Съгласно тези религиозни догми на двете религии Смъртта отвежда човека във Вечността. Вечността обаче е непозната за човека, не е усетена от него. Убеждението в задгробното съществуване се оказало доста слабо откъм аргументи. Неподвластната на човешкия разум вечност водела и води хората към атеизма. Хората милиони пъти се убеждавали, че тялото умира, костите се превръщат в прах, изгниват. Какво остава? Душата? Има ли я? Този извечен въпрос на битието възниква и при християните, и при мюсюлманите. Религията решава въпроса просто: ако човек се съмнява, той е грешник, ако не вярва в Бог - той е два пъти, три пъти грешник... Въпросът обаче остава, той е извечен и по-жизнен от самата вяра...
Този въпрос не вълнувал тюрките. Тюркът се е родил - значи така е искало Небето, Тангри. Това раждане можело да не бъде първото. Смъртта се смятала за преходен момент от едно състояние в друго. Световният ред бил разбиран примерно така: "Бил съм някъде, намерили са ме, като в градината, във водата, в гората, в степта. Естествено, носили са ме в майчината утроба, родила ме е майка ми, отрязали са пъпната ми връв и са я заровили в земята край родния ми дом. Моето раждане е било желано от моя род, от моя народ. Те са молели Небето да се родя. Роден съм, за да стана достоен човек, най-добре герой, батир. Длъжен съм да си завоювам слава, да извърша подвизи, да имам красиви жени, богатство, да възпитам децата си по свое подобие. Когато Небето пожелае, ще затворя очи и ще умра. Ще бъда мъртъв дотогава, докато Небето не ме върне към живот. За повторното ми раждане моят род и моят народ е длъжен да моли Небето - и Небето, ако поиска, ще ме върне...". Конструкцията на света била за тюрка пределно проста. Проста и разбираема."

Иса Капаев мачка :).
цитирай
8. marana69 - ....ооо, ето, това е..красиво..хубав отговор (*)
18.07.2022 13:10

ВЯТЪРЪТ НА ИСТОРИЯТА


"Тюрките, раждайки се на белия свят, никога не се замисляли за предстоящата смърт. Те смятали своето раждане и живот за съставни части на безкрайността. Както е вечно Небето, така и мирозданието било вечно за тях. Вечността няма начало, нито край... За възникването на Земята съществували различни легенди. Небето било безгранично и безкрайно. Безгранична и безкрайна била и силата на Небето, силата на Тангри.
Християните-европейци, уподобяващи Всевишния на човека, заключващи живта на Бога в човека, загубили това усещане за вечност....
цитирай
9. nkf - Вярно е, че симхронизацията на м...
18.07.2022 16:45
Вярно е, че симхронизацията на мозъчните полукълба може да доведе до такива драстични промени в човека (на психическо и в последствие на физическо ниво), че ... всякакви фантазми за чудеса, ще бледнеят и ще изглеждат нелепи. Затова и световния фактор се старае не само да поддържа дисхармонията, а да я задълбочава. Апропо, Платон не казва това, което си си поставила за начало на поста си. Казаното от него чрез Аристофан в "Пир" има съдържателно друг смисъл и същевременно се базира на не по-малко сложната митологична канава. Отделно, "Пирът" сам по себе си е един от най-сложните трактати на Платон, така че такъв буквалистки тълкувателен подход не е оправдан.
цитирай
10. nkf - ВЯТЪРЪТ НА ИСТОРИЯТА "Т...
18.07.2022 17:01
[quote=dobrodan] ВЯТЪРЪТ НА ИСТОРИЯТА
"Тюрките, раждайки се на белия свят, никога не се замисляли за предстоящата смърт. Те смятали своето раждане и живот за съставни части на безкрайността. Както е вечно Небето, така и мирозданието било вечно за тях. Вечността няма начало, нито край... За възникването на Земята съществували различни легенди. Небето било безгранично и безкрайно. Безгранична и безкрайна била и силата на Небето, силата на Тангри.
[quote] Не само за тюрките е било така - това е характерно осмисляне за всички до авраамични религии. За Платон също е така /понеже темата е за Платон/ Погрешното линейно измерване на времето и на проявленията в него /тоест проявленията са времето/ и погрешното схващане като минало-настояще-бъдеще, с начални и крайни точки, е -донякъде - започнало в късния Рим и твърдо установено в юдаизъм, християнство и ислям. Затова тези религии са центрирани около милеанизма, пророчества и спасение; творение - съден ден. Нищо твърдяното от авраамистите не е вярно /няма как да е/, но пък подобни възгледи са много полезни и удобни з аплашене, стресиране и контролиране на стадото. Постига се и чудесна десинхронизация на мозъка със съпътстващите не много бавни болестни процеси в организма на човек. Сега, със сигурност и тюрките като късна метисна квазикултура са опорочили не малко неща от правилните и автентични разбирания /поне ако се съди по крайните абзаци на цитата/, но определено са на по-прав път.
цитирай
11. notfun - ....мартин, Платон, БУКВАЛНО.е ''имал''
18.07.2022 18:41
реален, ''буквалистки'' прочЕт, на тази Хармонична Синхронизация..

...какво, по добро...доказателство, от това..
аз не съм буля, за да ми обясняваш, кой е Платон )

благодаря за тънките коментарии )

цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: marana69
Категория: Тя и той
Прочетен: 1348712
Постинги: 1085
Коментари: 5747
Гласове: 1301
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031