Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.08.2022 22:00 - Люксембург- Столица на КомУнизЪма,скороо )
Автор: marana69 Категория: Тя и той   
Прочетен: 306 Коментари: 6 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
...двата/ Хервейски.Песа,
  охранени..от Юдомасонското Свръх богато котило..
 , мнооо ясноо..

https://news.bg/world/rusiya-otglezhdala-tramp-kato-aktiv-40-g-tvardi-bivsh-agent-na-kgb.html

image




image





Русия отглеждала Тръмп като актив 40 г., твърди бивш агент на КГБ

Автор:

 news.bg

29.01.2021 11:59:02

 

29.01.2021 12:41:37

САЩ  По света 

Прегледи: 6351

 Коментари (2) image  



Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. marana69 - ....нова книга, за мойта...любимаа..бабаеса @
06.08.2022 22:02

Доналд Тръмп е култивиран като руски актив в продължение на 40 години и се оказва толкова изключително готов да пропагандира антизападната пропаганда, че в Москва празнуваха, коментира бивш шпионин на КГБ пред Guardian.

Юрий Швец, изпратен във Вашингтон от СССР през 80-те години, сравнява бившия президент на САЩ с "Кембриджската петорка", британски шпионски пръстен, предал тайни на Москва по време на ВСВ и ранните години на Студената война.

Сега на 67 години, Швец е ключов източник в "Американски Компромат", нова книга на журналиста Крейг Унгер. Книгата изследва и връзката на бившия президент с опозорения финансист Джефри Епстайн.

"Това е пример, когато хората са вербувани, когато са студенти и след това са се издигнали на важни позиции; нещо подобно се случваше с Тръмп",
каза Швец в телефонен разговор от дома си във Вирджиния.

През 80-те години Швец, майор от КГБ, е работил като кореспондент във Вашингтон за руската информационна агенция ТАСС. През 1993 г. се премества за постоянно в САЩ и получава американско гражданство. Той работи като следовател по корпоративна сигурност и е бил партньор на Александър Литвиненко, убит в Лондон през 2006 г.

Унгер описва как Тръмп се появява за първи път привлича вниманието на руснаците през 1977 г., когато се жени за първата си съпруга Ивана Зелникова, чешки модел. Тръмп става обект на шпионска операция, наблюдавана от разузнавателната служба на Чехословакия в сътрудничество с КГБ.

Три години по-късно Тръмп отвори първия си голям имот, хотел Grand Hyatt New York близо до гара Grand Central. Тръмп купи 200 телевизора за хотела от Семион Кислин, съветски емигрант, който е съсобственик на магазина за електроника "Джой-Луд" на Пето авеню.
цитирай
2. marana69 - https://news.bg/world/rusiya-otglezhdala-tramp-kato-aktiv-40-g-tvardi-bivsh-agent-na-kgb.html
06.08.2022 22:05
даже, и не ги ''търся'' особено..на крака ми идват...
..знам ,как да чукам чичко ГълГъл...)
и да, идосвам другата комуналка - пана,латернова @))



цитирай
3. marana69 - ето,така, ''работят'...юдете, бабиЧ...сложно ти е, знам..това не е ИЗАУРА на италиански )
06.08.2022 22:12

Според Швец "Джой-Луд" е контролирана от КГБ, а Кислин е работил като т. нар. "агент за наблюдение", който е определил Тръмп, млад бизнесмен във възход, като потенциален актив. Кислин отрича да е имал връзка с КГБ.

Тогава, през 1987 г., Тръмп и Ивана за първи път посетиха Москва и Санкт Петербург. Швец каза, че оперативни служители на КГБ постоянно са го ласкаели и са му пускали опорни точки около идеята той да влезе в политиката.

По думите на Швец, "за КГБ това беше офанзива с очароване. Те бяха събрали много информация за личността му, за да знаят кой е той и каква е личността му. Усещането беше, че той е изключително уязвим в интелектуално и психологическо отношение и е склонен към ласкателства. Това е, което те експлоатираха. Те играеха играта, сякаш бяха изключително впечатлени от личността му и че вярват, как той е човекът, който някой ден трябва да бъде президент на Съединените щати:
именно хора като него могат да променят света. Нахраниха го и това се случи. Така че това беше голямо постижение за активните мерки на КГБ по това време."

Скоро след като се завърна в САЩ, Тръмп започна да проучва кандидатурата за републиканската номинация за президент и дори проведе предизборен митинг в Портсмут, Ню Хемпшир. На 1 септември той публикува реклама на цяла страница в "Ню Йорк Таймс", "Вашингтон пост" и "Бостън Глоуб".

Рекламата предложи някои крайно неортодоксални мнения за Америка на Роналд Рейгън по време на Студената война, обвинявайки съюзник Япония в експлоатация на САЩ и изразявайки скептицизъм относно участието на САЩ в НАТО. Той използва формат на отворено писмо до американския народ - "Защо Америка трябва да спре да плаща, за да защити държави, които могат да си позволят да се защитят".
цитирай
4. fun1001 - Идеалът на юдоМасонерията /банкстерите/ ЕЛитът..
06.08.2022 22:31
е, КомуниЗъм, и Световно СТАДО, под контрол.
точноо, как, в КИТАЕ, дааа..КИТАЙ е техен. и РОССИЯ, от отдавнаа..
който ,не е чел. на Времето..
има, да зяпааа, по Интернетите ...
хх 29 часа )

Швец, който е извършил свое собствено разследване, заяви, че "за мен докладът на Мълър беше голямо разочарование, защото хората очакваха, че това ще бъде задълбочено разследване на всички връзки между Тръмп и Москва, а всъщност това, което получихме, бе просто разследване на свързани с престъпност въпроси. Нямаше аспекти на контраразузнаването в отношенията между Тръмп и Москва."

"Това всъщност решихме да коригираме. Така че направих разследването си и след това се събрах с Крейг. Затова вярваме, че книгата му ще продължи там, където Мълър спря."

Унгер, който е и бивш редактор на списание Vanity Fair, каза за Тръмп: "Той беше актив. Не е велик, гениален или грандиозен план да развием този човек и 40 години по-късно той да стане президент. По времето, когато започна, около 1980 г., руснаците се опитваха да вербуват като луди и се опитваха да стигнат до десетки и десетки хора. Тръмп просто беше перфектната цел в много отношения: суетата му, нарцисизмът го направиха естествена мишена за вербуване. Той бе култивиран в продължение на 40 години, точно до избирането му."
цитирай
5. milady - а..дядо..безистена/ nedovolen/ , друса...сички, Россофиллски..кутки
06.08.2022 23:17
и най вече..чалга ХисТерици...
you re.. crazy dogs..)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: marana69
Категория: Тя и той
Прочетен: 1348546
Постинги: 1085
Коментари: 5747
Гласове: 1301
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031