Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.11.2022 21:09 - ние,сме..
Автор: marana69 Категория: Тя и той   
Прочетен: 257 Коментари: 2 Гласове:
2



 

   ... маалко, преди Краят,  на Времената...
   наложително е ,да има ре Старт на ""старата"..
   Лунна Матрица, наречена, още - Лусиферианска..


image


Най-големият изкуствено създаден излъчвател, който действа върху планетата, определено е нашия собствен сателит – Луната. Създаден първоначално като боен кораб и понесъл тежки удари при множеството извънземни междуособни конфликти, неговата основна функция бива променена и той е паркиран в орбита около Земята, като придатъчно контролиращо устройство. Наред с множество други функции, бидейки огромен електромагнитен компютър, Луната излъчва към Земята огромен куп програми, които в крайна сметка до голяма степен формират нашата реалност, защото биват приемани подсъзнателно от почти всички живи същества. 




http://paraatmajiwaatmavedaanta.blogspot.com/



При последната смяна на властта върху планетата бунтовническата фракция изцяло подменя програмите, които са се излъчвали към Земята характерни с доминацията на женския принцип и по този начин мъжкият принцип се превръща в господстващ. Това е ход, който има за цел да срине авторитета на официалната господстваща до този момент орионска фракция. Така битката за контрола върху Земята на практика минава през борба за контрола върху Луната.


image







Гласувай:
2



1. marana69 - Mелодията, и думите, винаги..носят важни послания....
13.11.2022 21:30
който,има уши, ще ги чуе..
който,има очи, ще види...

Text
Shall I go, shall I stay
107 light years away?
Many times, so many doubts
But no reason, to talk about
Mission is over, mission is done
I will miss you children of the sun
Now it's time, to go away
Goodbye, goodbye Milky Way
For a better world, without hate
Follow your heart, believe in fate
Only visions, and the mind
Will guide you, to the light
Mission is over, mission is done
I will miss you, children of the sun
Now it's time, to go and say
Goodbye, goodbye Milky Way
Mission is over, mission is done
I will miss you children of the sun
I go home, until someday
I say goodbye, goodbye Milky Way!
In 5 billion years
The Andromeda galaxy will collide with our Milky Way
A new, gigantic, cosmic world, will be born
цитирай
2. marana69 - вижте, още...
13.11.2022 23:01


Сатурн наистина упражнява най-високото ниво на контрол на Луната, но го прави индиректно посредством по-висшия си аспект, изразен в образа на космическо божество. Важно е да разберем двете линии на контрол, които произлизат от него – едната през Сатурн, а другата през Луната. Той е поверил управлението на Луната и нейната матрица на Драконианците и на тяхното крило от своето муждугалактическо съзаклятие. Неговият първоизточник в рамките на нашата галактика е Алфа Драконис, откъдето се излъчва към нас през Орион, Марс и Луната. Не съм расист, тъй като има много неподправени и добронамерени Северни раси. Просто изтъквам тази конкретна група от същества, които ни се представят в ангелски образ. Ако Сатурновата матрица контролира чакровата програма, то Лунната матрица най-вече се стреми да потиска горните три чакри и да стимулира долните три.Нашите умове са биологически приемници и предаватели; те улавят и излъчват сигнали. Ако мога да използвам тази аналогия, нашият мозък е като компютърен хардуер, духът ни е операционната система, а умът ни е интерактивен софтуер. Естественото ни състояние е когато умът и следователно егото ни са настроени и получават инструкциите си от сърцето и духа ни, нашата естествена и органична операционна система. Този бог, неговите архонти и свързаните с тях извънземни групи като например драконианците са създали това, което наричаме "матрицата". По-рано споменах, че има космическа матрица, галактическа матрица и земна матрица, която всъщност води началото си от повърхността и вътрешността на луната.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: marana69
Категория: Тя и той
Прочетен: 1360910
Постинги: 1085
Коментари: 5747
Гласове: 1310
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930