Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.01.2023 08:35 - ВВ1951,моля, да си оМетеш ''къщурката@
Автор: marana69 Категория: Тя и той   
Прочетен: 452 Коментари: 6 Гласове:
6

Последна промяна: 08.01.2023 09:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
    Британско-американските проекти за разрушаване
унищожаване на СССР и РФ след втората световна война

....зачетох се  вчера в последният ти постинг/признавам, винаги
си, актуален, и..забавен )
това за""топките"",  и пУтин, е "около"  Главната ЦЕЛ...
/ за което, ти намеквам, от 2- 3г.малко се..поуморих, но..
с нови сили, ше те "следвам" в Новата година..
Времето е  наше )
сегаа, ще ти предложа/ отново/ Видеото..
кой, ""държи""  "путин"", пак  кавички, обичам ги.. )
за онезз.. двете.."работи" @ @...

/ и точки, обичам, многоо...и шутове, по гАзами за фъкинг- Соросъ..

аванти.../ще дам и видео...



image

Източник: монографията на В.Б. Павленко
“Митовете” на “устойчивото развитие”, 2011 г.

 

Този амбициозен план прилича много на плана на нацистите за Съветския съюз. Целите на Третия райх по нищо не се различават от задачите,
които поставя “Харвардският проект”.

От текста се вижда, че първите два етапа са завършени успешно. Но с третия етап има буксуване. Не се стига до “ликвидиране на руската държавност”, както и до “постепенно завземане на територията на Русия”. Пряка окупация е извършена само на Прибалтика, където в момента се разполагат бази на НАТО.

Пълното “раздържавяване” на собствеността също претърпява крах. Част от реалните активи както преди са в ръцете на Кремъл.

Процесът на тотално унищожение на Русия е затормозен на последния етап,
но не е прекратен напълно.

Дали в Русия се е намерила сила, която да я спаси от краха или най-силните на света са променили плановете си за бъдещето на страната, този въпрос тепърва ще се изяснява.

Още през август 1997 г. Харвардският институт за международно развитие публикува информация за подготвянето на ново издание на проекта и така на практика призна, че старата версия не е реализирана докрай, което означава, че първоначалният план се е провалил и трябва да бъде доработен…
 

 

 

 



 



Гласувай:
6



1. marana69 - ето, тук, следва анализа на проф Наско Стефанов..
08.01.2023 08:59

https://www.brodbg/news-3-1046-Britanskoamerikanskite_proekti_za_razrushavane.html

''Харвардският проект“

Вече към средата на 50-те години на ХХ век, когато според плана „Dropshot“ САЩ и Запада като цяло трябва да са готови да нанесат пълноценен удар срещу СССР, с който да решат окончателно „Руския въпрос“, ситуацията се променя окончателно. Съветският съюз произвежда достатъчно запаси от ядрени заряди. Но не само това – създават се носителите на тези заряди – стратегическите балистични ракети, но също така се построяват и подводни ракетоносци.
Още на 13 май 1946 г. Й. В. Сталин подписва Указ No 1017- 419ss, който определя основните насоки на работа по създаването на ракетни технологии. Първото изстрелване на наземна междуконтинентална балистична ракета е извършено в СССР през август 1957 г. от космодрума Плесецк.

Що се отнася до подводните ракетоносци следва да се каже, че през 1948 г. в Съветския съюз за първи път започват да се извършват проектни работи по разполагането на бойни ракети с голям обсег в подводници. Такъв проект става П-2. На подводните лодки от типа П-2 са разположени 12 балистични ракети Р-1 и 51 самолети-снаряди/крилати ракети/ от типа „Ласточка“ (10х). Успешни изпитания на пуска на това ракетно оръжие се осъществява през 1953 година.
цитирай
2. marana69 - кой е тоз деби@..някой, знае ли го..
08.01.2023 09:05
и защоо, е
оЗрал, целият ни сайт с маразми и минДиотии, на Житан.ски. език))

/ и точки, обичам, многоо...и шутове, по гАзами за фъкинг- Соросъ..
цитирай
3. exo - гъци-гъци гнусна свиньо
08.01.2023 09:06
гъци-гъци гнусна свиньо
цитирай
4. marana69 - тук ще сложа и к краваров, за да антиТтеза @)
08.01.2023 09:20


Владислав Зубок – професор по история в университета Темпъл (САЩ) – "Провалената империя : Съветският съюз в Студената война от Сталин до Горбачов" – поредната глупост на антисъветизма и антикомунизма – Империите не се създават със Споразумение и Договор, в които има точка за излизане по желание на "колонизираните" от империята

"Общество, изградено върху отричането на своята история, не трае дълго. Това много бързо се разбира в Съветския съюз. Там също отначало безвъздържано се караха на царската система и цялото царско наследство на Русия. Но при първия намек за глобална конфронтация тази самоубийствена политика беше изоставена. Червено–белите ни предци успяха да се помирят помежду си и да изградят суперсила. Трябва да помним техния опит".
Баща ми е разказвал за руски белогвардеец–емигрант, бараба, който чукал чакъл на шосето и през сълзи казвал : "Хитлер няма да победи!".
"И "Червеният проект" несъмнено трябва да бъде преведен на всички езици по света и разпространен по такъв начин, че всеки "негър в напреднала възраст" да може да го види и разбере. И би било яко да разширим този проект – да направим документален сериал, може би за няколко сезона.
Защото СССР е източникът на нашата сила и вдъхновение. Това е най–богатото наследство, което нямаме право да предадем на врага. Това са титаните, на чиито рамене стоим : Гагарин и Капица, Прокофиев и Айзенщайн, Ленин и Сталин, Булгаков и Маяковски.
И това са идеите на социализма, които все още кънтят по целия свят. Нашият Съветски съюз беше единствената страна, която успя да задоволи вечното изискване за социална справедливост. Днес, когато свръхбогатите целенасочено обричат милиарди хора на бедност, съветският опит е просто безценен.
Дълго спорихме какво би могло да бъде източникът на "меката сила" на съвременна Русия : киното, спортът, може би "Лешникотрошачката"? Всъщност – ето я нашата "мека сила", просто се огледайте. Това е Съветският съюз, който нашите предци започнаха да градят точно преди сто години", завършв
цитирай
5. marana69 - мараа Туьоо, няма да се ''женя'' за теб...цибаа, цирей 100год..
08.01.2023 09:21


3. exo - гъци-гъци гнусна свиньо
09:06
гъци-гъци гнусна свиньо
цитирай
6. notfun - ще сложа 2ч/ по късно..още, спят, нормалните ..хора )
08.01.2023 09:28

автор:
проф. Нако Стефанов


13 Август 2021
Днес, когато напрежението в глобален план е достигнало вече точка на кипене и вече се чуват „барабаните на война“, когато на официални срещи на Г-7 открито се обявяват РФ и КНР за противници, когато американският президент нарича руския си колега престъпник, въпросът за запознаване с британско-американските проекти за разрушаване и унищожаване отначало на СССР, а днес на РФ са повече от актуални.

Операция „Немислимото“ /Operation Unthinkable/

Още от самото начало е нужно да се каже, че британското правителство дълго време до 1998 г. отрича съществуването на подобни планове.
(Gibbons J. C. The Empire Strikes a Match in a World Full of Oiln,
Xlibris Corporation, 2009, р. 352,
ISBN 9781450008693).

Документи, свързани с тези планове, се съхраняват в Националния архив
на Великобритания.

Операция „Немислимото“ е кодовото наименование на два плана - нападателен и отбранителен. Тези планове, разработени през пролетта на 1945 г., предвиждат възможен военен конфликт през лятото на същата година между Британската империя и САЩ от една страна и СССР, от друга страна, И двата плана са разработени по указания на министър-председателя Уинстън Чърчил от Щаба за съвместно планиране на британския военен кабине Тези планове са пазени в най-дълбоката тайна дори от други военни и разузнавателни централи на Великобритания. Тук трябва да се подчертае, че Чърчил според някои данни е смятал, че планът е предварителна скица на все още чиста хипотетична вероятност.

Някои други източници издигат предположението, че планът за операция „Немислимото“ представлява концепция за Трета световна война.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: marana69
Категория: Тя и той
Прочетен: 1357838
Постинги: 1085
Коментари: 5747
Гласове: 1308
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930