Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.11.2021 08:54 - ...търсено Обяснение! по желание, на Ванка-та
Автор: marana69 Категория: Видео   
Прочетен: 799 Коментари: 8 Гласове:
5

Последна промяна: 24.11.2021 08:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

 Ето какво пише британския политик от това време Франсис Нелсън в книгата си „Създатели на война”:

https://saanki.blog.bg/hobi/2015/09/12/voinata-e-planirana-predi-150g.1391206

     „Тази шайка кръвосмучещи паразити се явяват основната причина за неизчислими беди и страдания в Европа през този век и натрупват своите огромни богатства главно чрез разпалване на войни между държави, които не би трябвало никога да се карат. Всеки път когато има проблеми в Европа, навсякъде където слуховете за война се разпространяват и човешките умове се изпълват от ужас от възможността за промяна и катастрофа, вие трябва да бъдете сигурни, че кривоносковците Ротшилд играят своите игри близо до този регион на безпорядък.”

Коментари като този всяват тревоги в Ротшилдите и затова те купуват агенция Ройтерс, за да имат някакъв контрол над медиите.

image


       1870: Aмериканският генерал, Албърт Пайк, който става част от Илюминати благодарение на Джузепе Мацини, завършва своя военен план за три световни войни и редица революции по целия свят.На 15 август същата година Албърт Пайк пише писмо до Джузепе Мацини (което сега се пази в Британския музей), в което заявява:

„Ние ще отприщим нихилизма и атеизма и ще предизвикаме голям социален катаклизъм, който във всичкия този ужас ще покаже ясно на всички нации ефекта от абсолютния атеизъм: началото на варварството и най-кървавите вълнения. Тогава навсякъде хората ще бъдат принудени да се защитават от малцинството на световните революционери и ще унищожим тези разрушители на цивилизацията и народите разочаровани от християнството, чийто дух ще бъде от този момент без направление и господар и грижа за идеали, и без да знае къде да прати своето обожание ще приеме истинската светлина чрез универсалния манифест на чистата доктрина на Луцифер, изведена най-накрая в публичното пространство. Манифестът, който ще бъде резултат от общо реакционно движение, ще доведе до унищожение на християнството и атеизма. И двете ще бъдат завладени и унищожени.”

 

Заключение: Американските и британските новинарски служби документират доказателства, че семейство Ротшилд и други международни банкери винаги финансират и двете страни във всички войни от Американската революция насам. Финансистът Хаим Соломон, който подкрепя патриотите по време на Американската революция и по-късно дава на заем пари на Джеймс Мадисън, Томас Джеферсън и Джеймс Монро, е агент на Ротшилд. Както вече споменахме, по време на Наполеоновите войни единият клон от семейството финансира Наполеон, докато другият клон подкрепя Великобритания, Германия и останалите страни. А по време на Втората световна война Ротшилд и Буш финансират и оръжия за Хитлер. 
Държат здраво историята в ръцете си. 

 край на  1 част / следва  2 ч.

„Удроу Уилсън в отчаянието си да намери претекст да влезе във войната, го намери най-после в „потъването” на Съсекс в Суетският канал. Някой измисли лъжата, че американци са загинали на борда му. С това оправдание той отиде пред конгреса за да обяви война. По-късно, военноморският флот откри, че „Съсекс” не е бил потопен, и че никой не е загинал.”

Франсис Нелсън   image

1870: Aмериканският генерал, Албърт Пайк, който става част от Илюминати благодарение на Джузепе Мацини, завършва своя военен план за три световни войни и редица революции по целия свят.

Според плана, Първата световна война има за цел да унищожи руската монархия, както обещава Нейтън Майер Ротшилд през 1815 г. Ротшилдите планират смяната на руската монархия с комунистическа диктатура, която да атакува религиите и най-вече християнството. Различията между Великобритания и Германия ще бъдат използвани за започване на войната.

За започване на Втората световна война ще се използват противоречията между национализма и политическия ционизъм от една страна и тази на национализма и комунизма от друга. Нейната цел ще е унищожаването на националните правителства и прехвърлянето на властта в ръцете на ционистките политици (марионетките на новия световен ред).

Третата световна война ще започне с разпалване на омраза към мюсюлманския свят. За целта ще бъдат противопоставени мюсюлманския свят и ционистките политици (марионетките). Докато това се случва, останалите нации ще бъдат принудени да се бият помежду си до психично, физическо, духовно и икономическо изтощение.

На 15 август същата година Албърт Пайк пише писмо до Джузепе Мацини
(което сега се пази в Британския музей), в което заявява:

„„Ние ще отприщим нихилизма и атеизма и ще предизвикаме голям социален катаклизъм, който във всичкия този ужас ще покаже ясно на всички нации ефекта от абсолютния атеизъм: началото на варварството и най-кървавите вълнения. Тогава навсякъде хората ще бъдат принудени да се защитават от малцинството на световните революционери и ще унищожим тези разрушители на цивилизацията и народите разочаровани от християнството, чийто дух ще бъде от този момент без направление и господар и грижа за идеали, и без да знае къде да прати своето обожание ще приеме истинската светлина чрез универсалния манифест на чистата доктрина на Луцифер, изведена най-накрая в публичното пространство. Манифестът, който ще бъде резултат от общо реакционно движение, ще доведе до унищожение на християнството и атеизма. И двете ще бъдат завладени и унищожени.”

със съкр/  следва ...






Гласувай:
5



1. marana69 - аз, имам Архив, за 100г..напред )
24.11.2021 08:56

12.09.2015 20:00 - ВОЙНАТА...е планирана/ преди 150г./

Автор: saanki Категория: Хоби
Прочетен: 4686 Коментари: 24 Гласове: 14
Последна промяна: 12.09.2015 20:15
цитирай
2. marana69 - послушайте и пастора, Уолтър Файт..
24.11.2021 09:00
многоо е красноречив..не мога да го..пропусна..)
цитирай
3. marana69 - то, и само мен, да четеш..би било...предостатъчно.г н докторе на науките )))
24.11.2021 09:08
ванката, отворил Пост за Войните, и решавам,да му репликирам..
'на пръсти"...))
и ,какво, получавам? Жълтата ръкавица на хабилитата )
магистър по Локумология, за Третата възраст - от списание "Минаха години )

17.01.2019 14:58 - Сатана умеет..крассивьие слова..

Автор: codetroina Категория: Други
Прочетен: 776 Коментари: 3 Гласове: 5
цитирай
4. marana69 - ...тук е Отворена, обществ- социална платформа, ванка..
24.11.2021 09:46
не се сърди, няма как, да те..'зашитим'..от всичко, и от ..всички)

...сегаа, ще се опита...
да ме свали, доктора))

и защо?
нали, ти давам три ( 3) Отговора
по темата за Войната../ и Историята )
цитирай
5. dobrodan - Юли........ Писал съм същите неща, без да съм чел тоя материал...
24.11.2021 13:01
"Третата световна война ще започне с разпалване на омраза към мюсюлманския свят. За целта ще бъдат противопоставени мюсюлманския свят и ционистките политици (марионетките). Докато това се случва, останалите нации ще бъдат принудени да се бият помежду си до психично, физическо, духовно и икономическо изтощение."

Предвиждали са Европа да се ислямизира...
Още не се е разминало. Или има лека промяна в плана?
Ще видим.
цитирай
6. marana69 - ...красс..значи, си Пророк )
24.11.2021 14:57

...или, имаш Трето Отворено Око..@= @

когато, натрупа достатъчно критичен материал -
АЗ а, започва, инстинктивно,да "ВИЖДА" Истината..
това е т н Телепатия, и Далечно Виждане (Remote Viewing)

https://forum.xnetbg/index.php?topic=6825.0
цитирай
7. notfun - ...Борбата, се води в АСтрала, между..
24.11.2021 15:19


Последният Армагедон*, последната световна война на нашата планета няма да е война между народи и религии, между класи и раси. Последната смъртоносна война на планетата Земя ще бъде война на неграмотните срещу образованите, на безпросветните срещу просветените, на простаците срещу умните. Както всички досегашни цивилизации, и днешната наша цивилизация ще бъде унищожена от варвари – варварите вече идат, варварите са сред нас.“

Стефан Цанев
цитирай
8. notfun - това, не е забавна Езотерика..
24.11.2021 16:27


- главната престъпница,Радка, Радостина Тенева, или копирайтерскаска група
16:25
или, Фамилия, която, троли по 25ч на смени..
и ни залива, с Хейтърска, манипулативена,
и сглобена Фейк попара,пропаганда, от Китай и Русия..

защо, се прави...това?
Защото,ТЕЗИ, които управляват Политика и Финанси,
или, нашият Свят, знаят..ВСИЧКО се контролира
от Слуха, и Зрението!!
БУКВАЛНО, каквото, слушаме , и гледаме, и МИСЛИМ
ТОВА ,се случва ,с НАС!!
и със Нашият Живот!

Вселената, е Огледало!
и, това, не е забавна Езотерика..
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: marana69
Категория: Тя и той
Прочетен: 1365584
Постинги: 1085
Коментари: 5747
Гласове: 1312
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930