Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.03.2022 14:37 - ...какофония, за две ръце..
Автор: marana69 Категория: Видео   
Прочетен: 1852 Коментари: 4 Гласове:
6

Последна промяна: 31.03.2022 14:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

...справвка - баш ""библиотекарката"", вечната ""дружка"" на батВенцо,
  в  баш Седянката, на  Веселото  гърне/ пардон..сайтче..така, многоо..
  популярно сред..социолози,бушмени, и  окъсали,тролвъдни  ушанки...


продължение... 
https://pub.bg/2021/02/01/%d0%be%d0%ba%d1%82%d0%be%d0%bf%d1%83%d1%81%d0%b8%d0%bd/

 Психология на плагиата
/ д и н..каПустин, състудент на, небезизвестният Трол.
 ботВенцо..)))



Савецката1 машина ще активира всичките си мурзилки по света и те ще ни залеят с информация за сътрудничеството на Навални със „западните тайни служби“ и тяхното неистово желание да дискредитират „добрия“ Путин и „най-велик и единствен вожд“, дръзнал да се противопостави на „американския империализъм“, превърнал Матушката отново в световна сила. И слово няма да стане за дълбоката корумпираност на Диктатора, който затъва още по-дълбоко в разкош, луксозният живот на близките му също няма да бъде засегнат от мурзилките, защото да кажем, че неговият собствен е логичен, тъй като е държавен глава. Опорните точки ще са съсредоточени около неравната борба между падпалковник и „световния империализъм“. Личността на джуджето също ще бъде пренебрегната, защото пропагандата ще бъде силно затруднена да обясни как един откровено тъп човек, част от низините на савецките тайни служби, е толкова велик. Как е ултранеобразован и неспособен дори кокошарник да ръководи и как всъщност превръща Русия в държава от Третия свят. Икономическите показатели на Матушката са твърде показателни за „успехите“ на руското държавно ръководство и тяхната кадърност. Във филма на Навални става дума за обещанията на Алексей Милер, част от шайката на Путин, който като шеф на Газпром обещава да направи пазарната капитализация на компанията от тогавашната $360 млрд. на $1000, а в момента е постигнал $70, т.е. обещава да я утрои, а де факто я сваля 5 пъти.
Държавата Русия е превзета от Путин и приятелите му. Всички те са назначени на ключови икономически и политически позиции и няма държавна институция, която да работи нормално или дори задоволително. Така цялата държава работи за Шайката на Путин, която се е впила в могъщата й снага като октопод и смуче ли, смуче жизнените й сокове.

Психология на плагиата

Според официалната си биография, Путин е роден на 07.10.1952 г. в Ленинград, през 1970 г. започва да следва Право в Ленинградския държавен университет, където се дипломира през 1975 г. В началото на 80-те години на XX в. Владимир учи в Школа № 1 на КГБ в Москва. През 1996 г. Путин получава научната степен2 „кандидат на икономическите науки“ от Санкт Петербургския държавен минен институт (защитена през 1997 г.). Понастоящем епизодът с дисертацията е изчезнал от официалната му автобиография (официална биография, сайт Президент на Русия).

Това е заради разследването на Клифърд Гадди и Игор Данченко, изследователи от Института Брукингс (
официална страница), завършено в началото на 2006 г. Няма данни Владимир Владимирович да е посещавал учебното заведение, откъдето е получил кандидатската си степен (специалност 08.00.05 – Икономика и управление на народното стопанство). Научен ръководител му е бил професор, доктор на икономическите науки Владимир Анатолиевич Федосеев.

Според Олга Литвиненко, дъщеря на ректора на Санкт Петербургския държавен минен университет
3, баща й Владимир Стефанович Литвиненко е авторът на дисертацията на Путин. Независимо от авторството (вж. Допълнителната литература), дисертацията съдържа 218 стр., от които 16 ключови стр. са преписани 1:1 от учебника на Питсбъргския университет „Стратегическо планиране и политика“ на Уилям Р. Кинг и Дейвид И. Клиланд (“Strategic planning and policy” от William R. King 4 и David I. Cleland 5, 1978 г., преведена на руски език през 1982 г.). Текстът на глава II (Стратегическое планирование воспроизводства минерально-сырыевой базы региона) e преписан 2/3 от учебника на Кинг и Клиланд. Общо преписаните страници в дисертацията на Путин са почти 20 с незначителни промени от оригинала. Отделно от това брутално са взети 5 фигури и таблици от учебника на американците: 

следва  в коментарии 





Гласувай:
6



1. marana69 - ...да сложа ..'точка' на Вечното..дерби / троловъдни, дразнители, и присмехулници.
31.03.2022 14:39


В посттоталитарните държави, където резултатите са нищо, а празните приказки – всичко, има една неотминаваща мода да се кичи простолюдието с академични титли. Това създаде масови евтини „малки“ дисертации, които бяха сътворени по няколко начина: написвани изцяло от друг автор или преписвани или изцяло неподходящи дори за магистърска теза (обръщам внимание, че във философията и логиката операторът „или“ включва в себе си „и“). Очевидно Владимир Владимирович се е възползвал от нещо такова. Той няма как да е автор и на частица от написания в дисертацията му текст, защото той е твърде сложен за милиционерската му глава.

Психологията на лъже-учения се базира на възприемането на науката като някакъв шаманизъм (лъже-ученият не може да отсее зърното от плявата), неговата представа за света е базирана на съждението „щом аз не мога / разбирам, значи никой не може / разбира“. Тоест, неговата психология подценява интелигентността на другите, а то е основано на собствена интелектуална нищета. Лъже-ученият не може дори да си представи, че истинският учен го разконспирира, за да употребя малко милиционерска терминология, в обикновен разговор за няколко минути. Слагам този откъс за отдавна известното плагиатство на Путин, за да илюстрирам отношението му към света – той или силно подценява аудиторията, или въобще не му пука какво тя ще си помисли, напълно в духа на изфабрикуваната степен „кандидат на науките“. Следователно, трябва да се очаква неистово отричане на истината от Пусин и неговите валетата, а по-късно, както дисертацията изчезна от официалната биография на президента, така и този дворец ще потъне в забрава./

край , вижте и линка...
цитирай
2. marana69 - librarian... САМАЛЬОТА..не мое..кацне..
31.03.2022 14:46
имаме тежка Авария... 7 дни и нощи, кръжи, и се 'чуди',
къде, да се пикира..Панагюр сли@а...
бреййй., чак такъв...''агресивен хибриден, джендързизъм, и шизофренизъм''..
брееехх..и луди, не останаха наоколо, освен..кака Вакса199..
която,всеотдайно помага...на Селският панаир, от 15г..
+ бате полигор..)))

Луд, умора немааа...
цитирай
3. notfun - ...за най сигурно, си чаткам..тук, сама..)
31.03.2022 15:16
и батВенцо,ме прогони, след като му писах 'в очите'..
че, той, е велик €кономист, който, разбира..от балет...и от рубли..

колкото, го4ето, е библиотекарка, с нова ..рокля ))

клю'кините, настрана...Пишете, и копирате факти, които са
50 на 50..верни..точно така работи и Пропагандата на ЕЛита..
Ред в Хаоса..

...опитвам се да 'скъсам' Завесата, колеги, но Инфантилизацията у БГ
е многооо...яка...яко, нали, както казва,и моят внук Боби..

а, вие.. бъдете хитри като Змията, и нежни, като Гълъба...

/край на цитата..
цитирай
4. notfun - сус , брее..и мара, се побърка с теб..15г станаха!!!!!
31.03.2022 15:20



/ накрая ще Ви дам малко храна за замисляне: От известно време съм крайно активна и пиша дълго и веднага СПОРЕД ВАС това затвърдява мнението Ви, че съм Стар и си позволявате да ми държите сметка на "свободното" време и то с внушения!!

АМИ, АКО СЪМ НА ЛЕГЛО СЛЕД ОПЕРАЦИЯ И НЕ САМО ИМАМ ТОЛКОВА БАВНО ТОЧЕЩО СЕ ВРЕМЕ, А ДОРИ ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ МИ КОНТАКТ СЪС СВЕТА ВЪОБЩЕ В МОМЕНТА??

АМИ, АКО СЪМ ИНВАЛИД ДОРИ И СЪЩОТО НАПИСАНО ПО-ГОРЕ Е ОГРОМНА ЧАСТ ОТ ЖИВОТА МИ ОТ ГОДИНИ И ЗА В БЪДЕЩЕ??

И сега се замислете някой ГЛУПАК (тук не визирам лично Вас, а всички, които си позволявате какво ли не спрямо тези в Интернет, които не харесвате) да превръща такива хора в "Гочета" понеже има празнина в главата си да допусне поне подобна вероятност спрямо "противника" си насреща!!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: marana69
Категория: Тя и той
Прочетен: 1348733
Постинги: 1085
Коментари: 5747
Гласове: 1301
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031