Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.06.2022 09:15 - ...едно , ужасноо филмче..
Автор: marana69 Категория: Тя и той   
Прочетен: 721 Коментари: 5 Гласове:
3

Последна промяна: 03.06.2022 09:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

добре,че е ..кратко, поне...

20 May 2022

Мать» Путина из села Метехи. Грузия..

Как детство российского президента стало грузинской легендой
За 20 лет президентства Владимира Путина менялось все:
страна, он сам и его взгляды. Дошли, как теперь прямым текстом говорят в Кремле, до войны с НАТО. Неизменной все эти годы оставалась разве что официальная биография президента России: рожден в Ленинграде от Путиных –
Владимира Спиридоновича и Марии Ивановны.

А вот в соседней Грузии многие до сих пор полагают иначе. Там подлинной родиной Путина считает себя село Метехи. И на любое ваше недоумение местные жители вам предъявят историю Веры Путиной. Уроженки пермской деревни, что затем растила сына Владимира в тех самых краях, где до этого рос и Сталин.
При ином раскладе о подобном, конечно, рассказывать бы со страниц таблоидов. Но в том-то и дело, что для многих грузин легенда о земляке Вове Путине –
не какая-то дикость, а едва ли не общепринятая теория.

Как так вышло? И что сегодня в самом Метехи думают о своем соотечественнике?

Константин Гольденцвайг
наведался в исторические места.





Гласувай:
3



1. marana69 - веселбаа.. моЙта любимоя бабуша, пак, е на..Черешата.@
03.06.2022 09:18


Евърли брадърс
всичко , което трябва да правя е да мечтая
от: panazea

цитирай
2. marana69 - Предлагаме ви публикацията “Блудният син на Вера Путина” с малки съкращения:
03.06.2022 09:23




Путин бил роден в Грузия и после осиновен
Истинската майка на руския президент все още живее в грузинското село Метехи, твърди германският седмичник "Ди Цайт"
Владимир Путин е извънбрачно дете. Майка му Вера Путина е на 88 г. и живее в грузинското село Метехи.

Това разкрива в последния си брой влиятелният германски седмичник “Ди Цайт”, чийто издател е бившият канцлер Хелмут Шмидт.

Обширната публикация е под заглавие
“Блудният син на Вера Путина”.

Авторът Щефен Доберт, който е известен разследващ журналист, е разговарял с майката Вера, както и с други ключови свидетели от детството на руския президент.

Когато Вера Путина забременява, тя не знае, че любимият й Платон Привалов е женен с деца. Той не желае развод, раздялата е неизбежна, а за аборт е късно. Като извънбрачно дете Владимир носи фамилията на майка си, получава и нейното гражданство – грузинско.

По-късно Вера Путина се омъжва за друг, но той пък не иска сина й Вова, вече почти на 8 години. Дават го на баба му и дядо му по майчина линия. Те му намират приемно семейство, което го отглежда. Осиновителите също са Путини, защото са роднини на дядото Путин.

Новите родители, които руският президент твърди, че са му рождени, са Владимир Спиридонович Путин и Мария Ивановна Путина, вече покойници. Те го записват с нова рождена дата – 7 октомври 1952 г., за да тръгне на училище в първи клас, защото не знае добре руски. Според майка му Вера истинската дата на раждането му е 7 октомври 1950 г.

„Сигурна съм, че Вова е моят син“, казва Вера Путина във видео, приложено към публикацията, където тя говори на грузински. Тя пита риторично: „Коя майка не познава детето си?“
цитирай
3. marana69 - http://mignews.info/putin-bil-roden-v-gruziya-i-posle-osinoven/
03.06.2022 09:24
тук е, цялата История, тя не е от вчера,
ако, търсите, още...истини...
цитирай
4. milady - ...не сте чели..''такава история'', сигурна съм, уважаеми читатели..
03.06.2022 13:00


2. Блудният син, Метехи, януари 2000 г.

Около два месеца преди самолетната катастрофа в кабинета на Рустам Даудов влиза мъж, който твърди, че преди време е работил за грузинските тайни служби. Казва, че му е известно, че Даудов има добри връзки с предводителите на чеченското движение за независимост. Той поставя на бюрото на Даудов снимка на възрастна жена с твърдението, че това е истинската майка на Владимир Путин. Мъжът предлага сделка, иска 500 000 долара. Даудов можел да осигури сумата от Чечня. Срещу парите жената ще бъде отвлечена и предадена на чеченците. Те ще отправят заплаха, че ще я убият. Така ще принудят Путин да сложи край на войната в Чечня.

По това време Даудов е на 39 години и познава похватите на тайните служби. В средата на 90-те години на миналия век той е бил съветник на чеченското правителство по време на първата война срещу руснаците. Бил е само на метри от лимузината на чеченския президент, пушел цигара, миг по-късно автомобилът е взривен. Руски спецчасти са локализирали колата чрез сателитен телефон, изстреляна е била ракета. Тъпанчето на лявото ухо на Даудов се пука, ранен е, но оживява. От този момент обаче знае на какво са способни шпионите.

Този грузинец, който му разказва за майката на Путин, му се струва странен. Даудов отказва сделка и отпраща неканения гост. През идните дни той разпитва колеги и познати. Не минава много време и с помощта на грузински журналисти узнава къде живее жената, която твърди, че е майката на Путин.

През един януарски ден на 2000 г. той поема с микробус към село Метехи, на 60 км от Тбилиси. Взел е видеокамера, а за подарък брашно, захар и консерви с месо. Вера Путина е дребна жена, която неизменно излиза от дома пребрадена. Когато чува, че някой идва, тя излиза и минава през малката си градинка. Даудов се представя и я заговаря за Владимир Путин. Жената, тогава на 73 години, казва: «Убедена съм, че това е моят Вова». Даудов монтира снимачната си камера. Вера сяда и започва да разказва.

+++++
цитирай
5. milady - линка, е горе...
03.06.2022 13:04


Родена е на 6 септември 1926 г. в село, близо до Очор, малък руски град в Урал. Ходила е на училище до 8-и клас, след което е завършила професионално образование – механик на селскостопански машини. След това е специализирала по специалността. Точно тогава се запознава с мъж на име Платон Привалов. Тя се влюбва в него и забременява. Едва тогава узнава, че Платон е женен. Тя го изоставя и се връща при родителите си. Ражда момче на 7 октомври 1950 г. Кръщава го Владимир, но неизменно го нарича Вова. Тя никога не съобщава на сина си името на баща му.

Вова е на две годинки, когато майка му трябва да продължи специализацията си в далечния Ташкент. Тя поверява сина си на своите родители, не го вижда със седмици. В Ташкент се запознава с Георгий Осепашвили, грузинец, който отбива военната си служба в казарма, близо до професионалния център, където учи Вера. По-късно двамата заминават за Грузия, установяват се в село Метехи и се женят. Вера прибира в семейството извънбрачния си син Вова. Мъжът й няма нищо против, поне в началото на съвместния им живот. С времето кавгите заради доведения син зачестяват. «Той вече не искаше детето да остане при нас», разказва пред камера майката. Семейството е бедно, вече се е родила дъщеря им, а Осепашвили трябва да храни и чуждо гърло. Така минават години на разпри. Един ден сестрата на Георгий взима момчето и го дава на майор, който няма свои деца. Вера започва да издирва майора, открива го и си прибира рожбата. Тогава решава да го повери на грижите на родителите си. Вова не остава дълго при баба и дядо. Те го дават на приемни родители, когато е на близо 8 години.

«Винаги съм изпитвала огромна вина, но тогава нямах друг избор», признава Вера.

Тази история записва на видеокасета Рустам Даудов при първото си посещение в дома на възрастната жена. Все още това е само една история на малко момче, което според майка му обичал да лови риба, залитал по джудо и се казвал Владимир Путин.
Даудов многократно се връща в Метехи. Вера Путина продъл
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: marana69
Категория: Тя и той
Прочетен: 1366496
Постинги: 1085
Коментари: 5747
Гласове: 1313
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930